Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

potrzebuje pomocy

Polecane posty

nie daje se ady z niczym naprawde chce sie zabic ale sie boje i nie wiem jak sie zabic nie chce sie wieszac bo to boli

nie zabijaj sie dziewczyno nawet tak nie myśl zycie jest piekne, a doły sa zawsze czasami ale pozniej mijają

mam dopiero niecałe nawet 18 lat ale za duzo przezyłam nie mam oparcia w domu ani u siostry a niu u chłopaka zawalam przez to szkole ciagle wyje i sie czegos boje

Gość fgcgfgfxgfxgfxgfxgfx
taka se mała schiza.

cale zycie przed Toba, napewno rodzice Cie kochają a problemy zawsze sa nie załamuj sie w koncu sie ułoży:)

ale ten doł trwa juz rok ja se nie radze pierdole wszystko ale boje sie zycia po smierci boje sie ze po smierci nie zaznam spokoju tak jakbym chciała

pedro-dzięki;) Natasha ale chyba kazdy kiedys cos takiego przechodzil, badz twarda głowa do góry nie ma sensu myslec o smierci, zycie jest jedno i trzeba je wykorzystać i cieszyć sie nim:)

jakbym była nie wierzaca to juz dawno bym sie zabiła ale trzyma mnie tylko to ze Bóg odbiera nam życie

Gość chytry Miś
Ale dlaczego nie dajesz sobie rady ? Czy za dużo obowiązków masz ?

chytry Miś nie nie mam o chodzi tylko o to ze tata meczy mnie psychicznie chłopak tez a to sa najwazniejsz osoby w moim życiu nie dostaje od nich wsparcia a na mame i siostre nie moge liczyc bo huj ich obchodze

ja jestem taka ze nie pojde do psychologa potrzebuje pomocy od taty i chłopaka a napewno nie dostane nie chce od nikogo wiecej

Gość chytry Miś
Chłopaka to w każdej chwili możesz i powinnaś nawet wykopać , będzie o jeden problem mniej a dlaczego ojciec się czepia ?

codziennie słysze słowo WYPIERDALAJ wypierdalaj z domu wypierdalaj z tąd wypierdalaj ni jestes tu do niczego potrzebna nienawidze słowa wypierdakaj

nie wiem taki juz jest codziennie mnie wyzywa a jak chce od niego pieniądze nawet na jedzenie to mówi idz se zarób powiedział mi tata ze dla niego jestem śmieciem

Gość chytry Miś
Dlaczego tak ojciec się zachowuje, czy z powodu chlania ?

Gość chytry Miś
Jeszcze nie masz dowodu ? W jakich okolicach Polski mieszkasz ?

no to jak nie chcesz rady od nas, pomocy psychologa tylko od taty o chlopaka to z nimi pogadaj poza tym, ja uwazam, ze powinnas dostac fachowa porade od kogos kto sie na tym zna, terapeuty moze... jesli to depresja, to nieleczona jest powazna choroba. jakbys miala podejrzenie choroby fizycznej , to poszlabys do lekarza wiec czemu zaniedbujesz zdrowie psychiczne?

Gość chytry Miś
A może wydajesz te pieniądze na jakieś głupoty i masz ograniczone kieszonkowe ?

Gość rok trwa taki stan
?? To nic. Czasem trwa o wiele dluzej :O A jakos trzeba zyc ;)

Gość rok trwa taki stan
co prawda rodzicow sie nie wybiera, ani rodzenstwa... Ale chlopakow to juz tak... Po cholere jestes z kims, kto Cie gnebi :O