Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajkaaa

jak rozróznić od jakiej osoby mi przyszły pieniadze na kontow

Polecane posty

Gość tajkaaa

wiec mam kilka aukcji ktore koncza mi sie prawie rownoczesnie facet w banku mi powiedział ,ze oni ..nie wiedzą kto przelał pieniadze na konto więc jak ja mam dojśc do tego -kto mi juz kase wysłał i komu moge towar wysłać poradcie coś

Gość jakiś głupi bank
no jak nie wiedzą? to gdzie Ty masz konto? w sredniowieczu? przecież każdy przelew ma tytuł i powinno być napisane od kogo

Gość tajkaaa
w polbanku mam tzn jest na przelewie nazwisko?? a onii mi powiedzieli ze tylko nr konta

Gość w mom banku tez nie
chcieli powoiedziec :( Powiedzieli, ze musze poczekac na wyciag z poczty albo zrobic dostep internetowy. Jako, ze nie chce internetowego konta to czekalam - caly miesiac na kwitek :/ No ale to nie byly pieniadze od allegrowiczow ;) Na potrzeby allegro zalozylam konto w mBanku ;) Tanio wychodza przelewy i szybko, bo duzo osob ma :D

Gość tajkaaa
czyli mam poprosić alegrowicza o wysłanie mi nr konta?? Swojego no kurcze jak ja to mam sprawdzić ?:O a jak wysle nie temu co mam ?

pozostej Ci czekać na wyciag w takim razie. nawet nie wiedziałam, że może być taki problem z uzyskaniem danych wpłacajacego :o załóż sobie konto w mbnku czy innym, co internetowy dostęp i luz - widzisz wszystko co się dzieje na koncie.

Gość tajkaaa
a taki zwykły bank ma chyba tez dostęp do internetu ? w sensie ze moge sobie moje operacje sprawdzić?