Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korrral

Ból brzucha jak podczas okresu, a okres już dawno był.

Polecane posty

Gość korrral

Spóźnił się trochę, ale był. A teraz co rusz mnie pobolewa brzuch, jakby wciąż trwał...może to być objaw choroby? Kafeteryjne wróżki, wypowiedzcie się;)

Gość lena 1985
a ierzesz jakies tabletki anty, albo masz jeszcze jakies objawy np upławy, goraczka itp?

Gość korrral
Gorączki nie mam, ale są białe upławy...poza tym chyba nic z ciążowych objawów;) Brzuch mi się wydaje dziwny, ale może sobie wmawiam. Tabletek nie biorę. Kurczę, wkurza mnie to:o

Gość marioll123
musisz isc do lekarza ja mialam ostry bol brzucha tak jak przy miesiaczce i okazal sie problem z jajnikami

Gość korrral
To nie jest ostry ból, tylko takie pobolewanie. Krzyż tez mnie boli. Za to piersi nic a nic. Cholera, to nie może być ciaża :o

Gość mzbpb
tyle co moge poradzic to idz jak najszybciej do ginekologa mnie bolalo po prawej stronie pasowalo na wyrostek a mialam powiekszony jajnik w ktorym byly pecherzyki i przy okazji miesniaczek wiec nie zwlekaj im szybciej tym lepiej bo ja od zmyslow odchodzilam a jak bylam na badaniu i usg ulzylo mi.........

Gość to ja ja
idź do lekarza bo to najprawdopodobniej stan zapalny. dostaniesz antybiotyk i po krzyku. NIe warto zwlekać.

Gość korrral
Najpierw zrobie test. Jak sie naczytalam, ze tak boli brzuch w ciazy tez, to mam juz kazdy objaw;) O, wciaz mi sie odbija :o Choc siostra mowi, ze tez ja czasami boli tak brzuch po okresie...ech.

Gość kjkhkjhkjh
to moze wrzody