Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaeraaa

Sims 2 Podróże crack

Polecane posty

Gość Madziaeraaa

Szukam craka do the sims 2 podróże....Ściągałam z Bearshare i wszystkie złe na dodatek komputer mi się zawirusował:( Przeglądam na różnych forach i nic:( Możecie mi jakoś pomóc?? ma ktoś może ten crack i mógłby mi wysłać? A może ktos zna stronkę z której można pobrać? Pomóżcie proszę!!!!

Gość Madziaeraaa
Pomóżcie prosze!!

Gość wywal bearshare
i zainstaluj jakis normalny program

Gość Madziaeraaa
Ktoś tu wkleił jakiś link, ale nie za bardzo rozumiem o co chodzi:( Pomóżcie błagam, bo sama nie potrafię sobie poradzić;( Wszystko mam ładnie ściągnięte tylko ten crack:(

Gość seqell
Na tym linku jest opis jak obejść ten błąd bez crack-a zainstalujcie jakiś program typu alcohol i w nim zróbcie sobie obraz wirtualny dysku gra nie ma siły nie połapie się!!!! Pozdrawiam!!!

Gość nie ma jak odgrzebac
temat z 07 roku, omg jaki cep

Gość Dudas
Pomuście mi także :( Też pobierałem The Sims 2 Podróże:( Potrzebuje CRACKA! Niech ktoś poda strone na której można pobrać:(.

Gość martynaaa
DragonBall Z - Eminem

Gość prosze odpiszcie
pomóżcie mi. ja tez szukam cracka do the sims 2 podroże, wsumnie to mam go zainstalowanego ale jak chce to otworzyc to wyswietla mi sie cos po angielsku o directx 9.0 (ale ja mam go zainstalowany ! :( plis odpiszcie mi

Gość Kangus
Ja mam taki sam problem. Zainstalowałam oryginale The Sims 2 i The Sims 2 Podróże i nigdzie nie mogę znaleźć cracka, a te płyty już musiałam oddać:/ Czy może podać link do cracka i opisać o co w tym chodzi? Dziękuję b. z góry;) Pozdrawia, Kangus

Gość 1blondyna1
no... też chciała bym craka bo po pierwsze mam orginalne cztery pory i moda z h&m moja kolezanka ma przegrywane z orginelnej nocne zycie na studiach wlasny biznes rozrywke rodzina na swieta i teraz sobie kupila pozdroze... mam to wszystko tylko musze pozyczac podroze od kolezanki... a gdybym miala cracka to mogla bym zgrac na alkochol i wtedy dzialaly mi bez plyty ......... kurde .................... help

Gość emil88
i tu sie mylisz seqell bo własnie zrobiłem obraz płyty przez alkohola i i tak nie wczytuje mi

Gość Alus29
haha cioty ja sobie na ares-ie sciagnelam i mi dziala bez zarzutu :PPjak cos potzreba to piszcie alus.29@o2.pl

Gość Alus29
napiszcie adresu emial to moze jakos pomoge a tak to g***o i nic więcej

Gość adus
Prosze dajcie mi cracka do the sims 2 podróze! To mój meil adusia1230@poczta.onet.pl Z góry dzięki!

Gość CRACKI DO SIMSOW
http://chomikuj.pl/lenalive/Dodatki+do+gier/Cracki+do+The+Sims+i+The+Sims+2 jak nie macie konta to kliknijcie w ZALOZ KONTO TERAZ i kontynuuj ciaganie :) to jest 2 s :PP

Gość simmaniak
Mam taki problem , że mi odpala wszystko ładnie dopuki nie wejdzie wczytywanie i stoi w miejscu i stoi przez cały czas:(help!!!!!!!!!!!!

Gość nob
GOOOGLE NIE GRYZIE !! O.O

Gość karolcia:)
trzeba zjechać na sam dół kliknąć dyskietkę i otworzy się okienko i możemy wybrać z którego serwera pobierzemy nasz crack :) pozdrawiam i cieszę się że mogłam pomóc