Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freedi07

Jeszcze tylko trochę i stanie

Polecane posty

Gość freedi07

Mój nowy domek.

Gość freedi07
a w domku światło, woda, gaz :classic_cool:

Gość ojejkujejku
:)

Malutka ja bajeczek nie potrzebuję. Ale jakbyś chciała to możesz szczyty zalepiać. Fakt o szczytowanie tam trudno bo wiatr pizga i zimno

nie wiem czy się da:) dowcip o Apaczu znasz? W plemieniu Apaczów zachorował jeden Indianin. Nikt nie wiedział jak mu pomóc wiec poszli po pomoc do Szamana. Mowią mu jak wygląda sprawa. Szaman na to: -Musicie położyć mu jajka na oczy wtedy bedzie zdrów. Po kilku dniach Szaman przyszedł do plemienia i pyta z optymizmem: -I jak pomogło? Wszyscy jednak milczą i stoją smutni.W koncu ktoś odpowiada, że Apacz nie żyje. -Jak to?! - pyta Szaman - Nie położyliście mu jajek na oczy? Odpowiadają zgodnie: -Dociągneliśmy tylko do pępka!

Maluta a ja myślałem, że jakimś ciepłym lodzikiem chociaż wspomożesz a ty Brutusie chcesz moje wymarźnięte jaja na oczy mi ciągnąć?

A mogło być całkiem dowcipnie. Niech Ci się przyśni to ciągnięcie.

Rosyjski carski oficer adorując Polską Damę tłumaczył że rankę w kąciku ust trzeba koniecznie pocalować to się zagoi. Na to dama odrzekła:dziękuję, nie trzeba, ale zachowam pańską propozycję miłej uwadze gdy dostanę hemoroidów

To nasz polski wojak przyjeżdża wyposzczony na przepustkę. Wpada do dziewczyny. Rzuca na łóżko a ta mówi: -Nie mogę mam okres. -To dawaj od tyłu. -Nie mogę mam hemoroidy. -K...a. Powiedz jeszcze, że cię zęby bolą.

Fredi, znowu dalam sie nabrac...hahah.....a swoja droga to wlasnie zamierzalam Cie zapytac, czy juz stoi, ten Twoj dom? ;) ale jakby co to pamietaj, ze jestem czarodziejka :)

Jenifer już to widzę. Grasz na flecie a on rośnie. Dom ma się rozumieć.

Białą widziałem. Tak myślę. A czy Ci tak zależy na tej bieliźnie? Czy nie fajniej by Ci było bez bielizny?

Choć bielizna? Takie trochę pieprzu do zupy...I fajniej dla d..y No Mickiewicz drugi chyba jestem. Jak to piwo muzom wzlatywać ułatwia.