Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black..

jak to jest z ciaza w wieku 30 lat?

Polecane posty

Gość ludzieee
olej to, czy chce ci się niszczyć nerwy nawet tu na forum wykłócając się o swoje zdanie na temat jakiś chimerycznych babek-prosze cie! szkoda czasu, nie lepiej pogadać o czymś milym? one pewnie teraz malują paznokcie u stóp na fioletowo a ty sie tu wywnętrzniasz na ich temat.

hahaha fakt bez sensu ale nudziło mi się w robocie :D jutro pogadamy o czymś ciekawszym :) pozdrawiam wszystkich spadam do domu do małego szkodnika :D

Gość ona31lat
ja tez jestem po 30stce i na dziecko zdecyduje sie dopiero za jakis rok..jeszcze nie mam warunkow na wychowywanie dziecka a nie chce powiekszac rodziny w wynajmowanym mieszkaniu i ciulac od 1go do 1go , bo mi na pieluchy nie wystarczy, a potrzeby dziecka rosna z wiekiem..i wole byc stara mama, ktora moze zapewnic swemu dziecku dobre dziecinstwo niz mloda mama podrzucajaca dziecko rodzicom, bo sa zajecia na uczelni albo praca czeka..

rafinko: a nie uważasz,że gorsze od młodzieżowej bluzki jest używanie słów \"kumasz\",\"dzizas\" ...bo tak się właśnie jakoś młodzieżowo,co brzmi niesmacznie i sztucznie wyrażasz??:D:D

Gość to jest to
nie znosze jak ktos uzywa slow "dzizas" czy "boshe"-najwieksze prostactwo jakie znam:(

Gość popieram popieram
do ona 31 " bo sa zajecia na uczelni albo praca czeka.." ja mam 35 dziecko 7 letnie ,uczelnia czekała i praca czekała. praca raczej bez względu na wiek czeka, a studia w moim wypadku robię drugiego stopnia.

Gość ona31lat
do popieram, popieram.. 28 lat to tez nie jest bardzo mlody wiek, moze powinnam dodac, ze chodzi mi o "mlody wiek tak do 23-24 lat" i takze, ze nie chodzi mi o osoby, ktore sa w stanie przerwac studia, czy zrezygnowac z pracy i maja sie z czego utrzymac ( nie mowie tutaj o zyciu na garnuszku rodzicow)