Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja mysle

odnosnie waszych pierwszych pocałunków

Polecane posty

opowiem wam moja historie z młodosci miałam wtedy 17 lat a chłopak z którym sie spotykałam 19 bylismy na kilku randkach ..no i wokncu doszło to \"pocałunku\" ja go pocałowałam w usta krótko i namietnie.no on mi powiedział ze jestem pierwsza dziewczyna z która sie całuje wiec ja szok .no bo nie wygladał no i najpierw sie zlewałam i myslałam ze sobie jaja robi..zaczełam gadacze spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba itd... w kazdym badz razie spróbowałam go pocałowac raz jeszcze ale niestety nie wyszło..totalna porazka ..chłopak sie tak stresował ze miałam wrazenie ze ropuche całuje ...no i po tym z 10 minut komentowałam ze jak to mozliwe ze on nigdy ze to dziwne... no i to było nasze ostatnie spotkanie,..dzwonił do mnie ale ja go olałam wiem ze zachowałam sie jak suka i td ale to było dawno temu juz go dawno za to przeprosiłam chociaz nie zmienia to faktu ze zachowałam sie jak... po paru latach spotkałam go na impezie i bardzo ostentacyjnie zaczał sie całowac z jakas poderwana laska ciagle na mnie wpadał itd...było to bardzo załosne chłopak chciał mi pokazac ze juz umie ale stwierdzam ze lepiej by było i dla mnie i dla niego zeby sie wtedy nie wygdał..albo poprostu zrobił to po pijaku wtedy stres byłby mniejszy i łatwiej by poszło!! a o i dodam ze od tego czasu jakies fatum nade mna wisi...bo ne sa mna zainteresowani ah te błedy młodosci

Gość ja mysle ze nie mysle

historia była by lepsza jak byś go wyśmiała, zwyzywała od nieudaczników i frajerów, dała w twarz i poszła. wtedy mogła by posłużyć za jakiś argument :D nie mów bo przegrasz do końca :classic_cool: a tak to jakaś taka lightowa 🖐️