Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latte23

do dziewczyn z kolczykiem w pępku ...

Polecane posty

Gość latte23

Moze to zabrzmi troche głupio, ale czy któras z Was ma kolczyk w pępku i nie ma płaskiego brzucha. Chcialabym sobie przebic pepek, ale nie mam szczuplutkiego brzucha. To znaczy tłuszcz mi sie nie wylewa, ani jak siedze to nie mam tzw zwałów tłuszczu, jednak cos tam na tym brzuchu jest i to tak bardzij w dolnej czesci, ze w niektórych pozycjach akurat mi sie odcina na linii pępka. Czy mozliwe jest ze w salonie mi powiedza, ze moge miec np przez to kłopoty z gojeniem albo tym podobne. Chociaz z drugiej strony mam koleżanką , która do szczupłych nie nalezy a ma kolczyk w pępku, ale jakos głupio mi sie jej pytac o takie rzeczy. Z góry dzieki za odpowiedź:) Pozdrawiam

Gość ja mam kolczyk i gruby brzuch
z gojeniem zero problemów, itd., tylko: - większy ból przy przekłuciu, bo trzeba się "głębiej wbić" - jak siadasz, to kolczyk może Ci się przekręcać na bok, pchany od dołu przez fałdę tłuszczu, co z kolei moze powodować rozciąganie dziurki w bok

Gość latte23
Dzieki wielkie za odp. A jak przekłuwałas pępek to mialas juz brzuszek czy pozniej Ci sie zrobił?? Sorry za takie osobiste pytania, ale zastanawiam sie czy mi w salonie nie rzuca tekstem, ze moze lepiej najpierw bym zgubiła brzuch a pozniej przebila albo tym podobne....

nie ma sprawy, pytaj śmiało :) miałam brzuch już w momencie przekłuwania, przeciwskazań nie mieli, tylko na moje narzekania, że to tak bolało, babka palnęła: "no bo pani ma więcej tłuszczu niż koleżanka, to trzeba było się wbić głębiej" :D:D:D (byłam z siostrą, jej przekłuwano sekundkę przede mną)

Gość latte23
Dzieki Ci wielkie za odp . Dobra to w weekend ide :) Mam nadzieje, ze mi nic nie powiedza :DD

nie ma za co :) życzę bezbolesnego przekłucia i taktownej obsługi ;)

Gość gość
Nie jestem młoda ale zrobilam sobie kolczyk w pepku pani nie mogła się przebić twierdząc że gruba skóra ale udało się jestem dumna i cieszę się z efektu