Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucajka prajka

2009 ???????????????

Polecane posty

Gość kucajka prajka

jest ktos;)

Gość Bibetka
Ja jestem:-) 4 lipiec 2009

Gość jateżna 2009
15.08.2009

Ja tez jestem na pewno na 2009 ale nie wiem dokładniej na kiedy. Waham sie między wiosną a jesienią. Może coś poradzicie :)

Gość jateżna 2009
my zamówiliśmy wszystko na sierpień i tezaz troszkę jest mi smutni bo gorąc, żar leje się z nieba, makijaż spływa.... niestety nic nie da się już zmianić bo to podobno przynosi pecha! gdybym miała wybór to wybrałabym maj to najpiękniejszy miesiąc, pogoda super, itd.

Gość w sierpniu zazwyczaj
nie ma już takich upałów. Największe są zawsze w czerwcu i lipcu

ja bym chciala 30.10.2009 tyle ze to piatek ale to mi nie przeszkadza martwi mnei fakt ze 1 listopada (niedziela) jest sw. zmarlych i nei wiem jak by do tego goscie podeszli a w sumei zalezy mi na 30.10 bo wtedy zaczelismy ze swoim teraz juz narzeczonym ze soba byc:) co o tym myslicie???

Gość eveline_j
Z tym 30. 10 to naprawdę nie jest dobry pomysł, osobiście nie wiedziałabym, co myśleć o takim zaproszeniu. chcecie zrobić poprawiny w Dzień Wszystkich Świętych???

Gość a my
5.09.2009 sliczna data :) a 4.09 obchodzimy Nasze 6,5 latka :)

W mojej sali były na 2009 tylko 2 wolne letnie terminy - 13.06 i ostatnia sobota sierpnia. Zespół szczesliwie udalo mi sie zarezerwowac bo ktos zrezygnowal z 13.06, bo nie mogl znalezc daty na ten termin

Ja właśnie zastanawiam się na wrześniem, bo to bardzo ładny miesiąc, ale z drugiej strony już wtedy jest bardzo dużo ślubów, więc pomyślałam o kwietniu lub czerwcu. Wcześniej chciałam bardzo w maju, ale wszyscy mi to odradzali. 2 małżeństwa majowe znajomych, którzy są juz po rozwodzie :) wole nie kusić losu...

Gość djrobbi
Dj/prezenter z kilkunastoletnim doswiadczeniem, własnym profesjonalnym sprzętem oświetleniowym i nagłaśniajacym,poprowadzi imprezy : klubowe,eventy,dyskoteki,bankiety firmowe,studniowki,karaoke itp. Posiadam zdolności interpersonalne, organizacyjne-prowadzilem samodzielnie klub,mam dużą wiedzę muzyczną-uwielbiam "mieszać" rozmaite style szczególnie klimaty latynoamerykanskie/house/acid- jazz/dance-hall/disco/.Prowadzę rozmaite imprezy co powoduje elastyczność i wszechstronność. Każdą imprezę traktuję jednakowo,do każdej podchodzę profesjonalnie i z należytą uwagą. Nie ograniczam się jedynie do prezentacji muzyki-animuję uczestników imprezy.Reprezentuję "starą szkołę" DJ-ki,co skutkuje żywym uczestnictwem w impezie a nie jedynie odtwarzaniem muzyki czy też prezentacją setów. Jestem w stanie prezentować dowolny repertuar. Prezentuję muzykę od przebojow z lat 60-70-80-90 po wspołczesne,zarówno w wersjach radiowych jak i w wersjach przeznaczonych do prezentacji w klubach, odtwarzam jedynie nosniki CD z trzech stowarzyszeń DJ-skich do których należę. Prowadzona przeze mnie impreza bedzie miala klasę i niepowtarzalny klimat. Na stałe wspólpracuje ze mną kilku DJ-ów dzięki czemu możemy zawsze dostosować się do terminów nawet " w ostatniej chwili"! Wystawiam f-ry vat. Zainteresowanych zapraszam rownież na moja stronę www.rdj.pl

Gość sssmakija

Gość sssmakija
Dopisuję się na 20.06.2009. Mam nadzieję, że w czerwcu będzie gorąco :)

Gość sssmakija
Dopisuję się na 20.06.2009. Mam nadzieję, że w czerwcu będzie gorąco :)

Gość madzianietka
6.06.2009 :D

Ja tez mam juz sale zarezerwowana. Udalo nam sie zalatwic ta sale, o ktorej marzylismy. Planujemy wesele na ok 150 osob i potrzebowalismy duzej sali, a w naszym miescie tylko jedna jest taka, ktora nas tyle pomiescie :) tym bardziej sie cieszymy,ze moglismy wybrac sobie date, bo wtedy akurat nikt jeszcze nie mial rezerwacji :) Zalatwiacie cos jeszcze w tym roku?

taak,mam zamiar orkiestre bo skoro nie ma już żadnych wolnych terminów w 2008 roku to i z orkiestrami bedzie pewnie problem w 2009. a reszta później, a Ty??

no ja tak samo-teraz zabieramy sie za szukanie sali. Do firmy cateringowej dzwonilismy to powiedzieli,ze dopiero poczatkiem roku zaczynaja robic rezerwacje na 2009 rok :)

Witam Was Babeczki!!! J a tyż dopiero w sierpniu:( No niestety na 2008 funduszy brak:( co ma być to bedzie prędzej czypóźniej-warto poczekać... zastanawiamy się czy nie wziąc w 2008 cywila, narrazie?? co sądzicie?? Pozdrawiam Gorąco z Stolicy Warmi i Mazur:)

20 czerwca 2009, jestem w szoku, nie moge nadal w to uwierzyc:)))

kurde babeczki, ale jak to sie narazie ciągnie ten czas:) szkoda że to nie 6.06.2008 hehee to byśmy już zacierały rączki z nerwów:D

Gość Jolusia i Misiu
15-08-2009 w lutym lecimy rezerwowac salę