Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

W jakim wieku dziecku zrobic tatuaż?

Polecane posty

Gość azakloj
co tam brzuszek - na małym, najlepiej fazami nazwę miasta Konstantynopol.

Gość samaEwusia-lat44
no i chyba w wieku xxI,bo cofnąć się bedzie trudno.

Gość fujarka pana jarka
tesknie za oranzadka 😭

Gość MissTuszy
z TAKIE COS MOZESZ MIEC PROBLEMYZ PRAWEM.. ZA OKALECZANIA CIALA I PSYCHIKI DZIECKA... MZOE ZAMKNIJ SIE Z\W ZKALADZIE PSYCHIATRYCZNYMM

Gość luk-tatus
fantastyczny pomysł. a jakbys chciała miec dziwczynke wystarczy synkowi ptaszka obciac i gotowe. najlepiej weź siekiere szybko i prawie nie poczuje. a jak juz to zrobisz ... sorry lepiej wczesniej na lepsza koncentracje, weź ta siekierke i piedr*** sobie w czoło tylko pamietaj ta wąska strona daje lepszy efekt koncentracji

Gość anty szok
tutaj www.chwileulotne.com/?p=588 jest adres studia tatuazu dla dzieci ;/

Gość YourSelf_PL
Ja uważam że to bardzo dobry pomysł zrobić dziecku tatuaż :) Teraz dzieci na to szaleją tylko nie taki napis już lepiej smoka albo usta... Zawsze chciałem mieć tatuaż i dostałem jak miałem 8 lat prezent na komunie :) tylko ten ból zależy gdzie niedaleko kości nie rób bo się dziecko rozpłacze zrób mu na ręce :)

Jak twoje dziecko dorosnie to cie zamorduje z zimna krwia. Poza tym, zaden normalny i szanujacy sie tatuazysta nie zrobi tatuazu 4-letniemu dziecku...

Gość Adriannaa
Z całym szacunkiem, ale LECZ SIĘ TY NIENORMALNA BABO! Czy ty 5 lat masz?! nie wiesz, że dziecku krzywde możesz zrobic? Poza tym, zapewne teraz sobie z tego sprawy nie zdajesz, ale dzieciaki mu żyć nie dadzą jak zobaczą KOCHAM MAMUSIĘ Ps: moim zdaniem takim mamusią to powinni prawa rodzicielskie odbierac;)

Gość ooohahahaha haha hehe hihi
"takim mamusią" Takim analfabetom jak ty też powinni. I tępym strzałom nie wiedzącym, co to prowo.

Gość nauczyciel 444
w mojej szkole dziecko - chłopczyk z zerówki miał przebite ucho (złoty kolczyk) a teraz ma na nodze tatuaż ...... gdy dowiedziałem sie o tym też nie mogłem w to uwierzyć jakieś komentarze .... ?

Gość gość
up.

Gość gość
Wyobraź sobie. Twój syn jest po trzydziestce i jedzie na plaże. Jest bez koszulki, a na torsie ma napis "KOCHAM MAMUSIĘ" -.- Mózg ci wyżarło?

Gość gość
Szczam atrametem:-) no tuszem dasz mi a krasnal urodzi sie obdzargacem i kminil bedzie np go w mordke no!:-P