Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z koszalina

PRZEKRĘTY W KOSZALINIE. Diana z You Can Dance!

Polecane posty

Gość z koszalina

Jestem mieszkańcem Koszalina i bardzo cieszy mnie uczestnictwo Diany w programie. Niestety jestem zaniepokojony tym co wyczyniaja jej znajomi z TopToys, aby namowic mieszkancow do oddawania na nia glosow. Pomine juz zasmiecanie miasta ulotkami przekonywujacymi, ze Diana jest najlepsza,to mozna jeszcze jakos zrozumiec, ale przekupywanie ludzi juz nie. Jej znajomi chodza po szkolach najczesciej podstawowkach i gimnazjach i proponuja korzysci w zamian za oddawanie glosow, np darmowe kursy tanca. Wystarczy pokazac raport doreczenia smsa na Diane z dnia w ktorym byla zagrozona a dostaje sie darmowa lekcje. Wiem o tym, bo jedna osoba z jej zespolu przeszla sie rowniez na nasza uczelnie, ale nie trafila na podatny grunt. Zostala przegoniona. Niestety dzieciaki lapia sie na takie tanie chwyty.Naprawde zalosne. Powinnas wygrac swoimi umiejetnosciami a nie przekupstwem!!!TO WIELKI WSTYD :o

Gość hehhhhhhy
jasne to bylo :)

Tez jestem z Koszalina, nie przeszkadza mi to, że reklamuja w taki sposób Diane, pewnie w miastach konkurentów też trwa taka walka o głosy :P Lepiej głosuj na Diane a nie zaczynasz jakiś głupi topik !!! :P:P:P

Gość szczesliwa puszkaaa
nie glosuje na diane tylko na macka :):)

Gość szczesliwa puszkaaa
glosujemy na kogo chcemy:) wiec glosujemy na macka!

Gość 111111111
a ja jestem przekonana,że to nie Wasze głosy się licza i,że jury od dawna wie wie kto wygra:o te głosy widzów to pic na wodę

Gość ja tez mysle tak
diana wygra i co? pojedzie do usa gdzie ejst pelno podrob jacksonow? wygrany musi sie wyrozniac tancem a nie tanczyc to co setki innych osob na swiecie dlatego diana nie wygra :)