Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaaa

Czy to sę da jeszcze naprawić ?

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaaaa

Witam , długo zastanawiałam się czu napisac na forum , ale sama chyba sobie nie poradze :-( jestem mężatka od ponad roku wcześniej znaliśmy się 4 lata , do tej pory myślałam ,że wszystko jest między nami ok , kłócilismy sie bardzo rzadko , w miare dobrze się dogadywaliśmy . Od ostatnich 2 miesięcy zauważyłam ,że mój mąż jest jakich smutny , niebecny drażliwy zapytałam więc o co chodzi ( a miałam złe przeczucia) najpierw owijał w bawełne ,że to jesienna depresja itd ale za pare dni zapytałam ponownie no i wtedy się zaczeło powiedział,że : jest nieszczęsliwy również chodziło mu o nasz związek , że chyba róznimy sie charakterami duzo rzeczy od niego usłyszałam a najgorsze było to ,że stwierdził ,że boi się iż w przysżłości może mnie zdradzić bo podobają mu sie inne dziewczyny i mysli o tym jak by to było z inną , byłam w szoku bo znałam go z innej strony zawsze mówił ,że zdrada to coś złego ,że nie warto , zwłaszcza ,że jego ojciec też zdradził swoją żonę i już nie są razem ! Wiem ,że on mnie kocha jest dla mnie miły ale nie potrafie go zrozumieć co się stało ? ostatnio nie wracałam długo do domu bo byłam u kuzynki się wyżalić to dostałam od niego takiego esemesa : "czuje sie podle ,że ci to wszystko powiedziałem bo nawet nie wiem czy tak myśle.Wogóle nic już nie wiem ale źle sie z tym czuje ,ze tak cie traktuje bo na to nie zasługujesz:-( zmieniłem sie na gorsze i nawet nie pamiętam kiedy. Chyba nie potrafiłbym od ciebie odejsc .Boje sie tylko ,ze cie dradze bo ogladam sie za innymi dziewczynami mimo tego ,że wiem ,że nie powinienem , wiem ,że zdrada by cie bardzo zabolała i że nigdy byś mi nie wybaczyła " po tym esemesie doslownie zalałam sie łzami bo nie wiem kompletnie o co chodzi i jak mogłabym naprawić wszystko miezy nami i czy jest sens ? ja teraz wyjezdzam w sobote na miesiac do pracy i stwierdził ,że ten miesią cbezemnie dobrze mu zrobi wszystko przemysli itd ja sie boje że nie bede miala do kogo wracać :( strasznie mi smutno z tego powodu bo bardzo go kocham i nie chciałabym go stracić :( prosze napiszcie co o tym sądzicie ? :(:( pozdrawiam

Gość fkdkxgfkgfhh
myśle że on już cie zdradził.

Gość Vanilla__
Jak wyżej. Sądzę, że już Cię zdradził i jest mu z tym ciężko - stąd te gadki.

Gość zygzaczka ju tu
a ja myśle że już zdradził i jest mu cieżko bo chciałby mieć wolność jak kawaler a tu żona.............:( po prostu facetowi, jak wiekszości facetów w naszych czasach znudziło się prozaickie życie.

Gość zygzaczka ju tu
wyjedziesz na ten miesiąc to wreszcie facet sobie swobodnie poużywa.

Gość ---aniol--
to smutne co sie dzieje z wami ale niestety takie brutalne jest zycie ---moze tak zaczne od strony psychologicznej---faceci z natury zawsze sie ogladaje za atrakcyjnymi laskami i niesadza ze to jest cos zlego poprostu ciebie terz wybral zjedna z wielu--facet najpierw robi a potem zaluje tego co zrobil nigdy na odwrot--czyli jesli twoj maz zaluje ze cie zdradzi to nietrzyma sie kupy --poprostu zrobil to noi sumienie mu ciazy niedaje mu zyc--co z tym zrobisz to juz twoja wola i twoje zycie--zadaj mu pytanie jakby sie poczul gdybys ty bala sie ze mozesz go zdradzic --co by poczul--jesli zacznie ciebie oskarrzac o zdrade to znaczy ze sam sie jej dopuscil i wie ze takie gadanie to juz jest po fakcie dokonanym---jaszcze ten twoj wyjazd na miesiac--jesli zalezy ci na zwiasku to niestety musisz zrezygnowac i razem byc jak najwiecej --milosc albo kasa wybor nalezy do ciebie --nmiczekaj na rozwoj wypadkow tylko szybko udajcie sie do poradni malzenskiej --moze jeszcze macie szanse na normalny zwiazek---powodzenia

Gość nie wiem co sądzić
moze sie myle oby tak ale myśle ze zdradził cię

Gość DOKŁADNIE on już Cię zdradził
:O przykro mi:(

albo już zdradził, albo Cię \"sprawdza\", w jakim stopniu Tobie zależy i jak daleko może się posunąć, albo chciał Ci dokuczyć...albo mu zwyczajnie odbija... przyłączę sie do wcześniejszego westchnienia...ech, ci faceci...

Gość aniaaaaaaaaaa
pytałam wprost czy mnie zdradził czy ma kogoś na boku ale stwierdził ,że nie , nie jestem w stanie mu uwierzyc do końca , nie wiem co mam robic :(:( ale skoro wszystkie jednostronnie twierdzicie ,że jednak mnie zdradził to musi coś w tym być :(:( co do wyjazdu , oboje stwierdziliśmy ,że ten wyjazd dobrze nam zrobi on przemyśli , ja przemyśle czy chce życ ze świadomościa ,że zostałam bądź zostane zdradzona :(

ja dałam kilka możliwości do wyboru..w sumie to żadna nie świadczy o nim najlepiej...swoją drogą, jakie my, kobiety jestesmy dziwne..facet psuje, a my koniecznie chcemy naprawiać..

Kurde nie wiadomo co Ci poradzic :( A zastanawiałas się nad tym dlaczego tak nagle zaczął interesować się innymi kobietami? Może lubi krótkie spódniczki których Ty nie nosisz? Moze przez okres małżeństwa przestałaś dbac o sibie tak jak kiedyś? etc..ja wiem, to głupio brzmi bo jak kocha to nawet w wytartych dresach powinnas mu się podobać.. no ale .... może to jest po części powód? Kurde ciężka sprawa :(

A może zwyczajnie zanim się z Toba związał miał mało kobiet, jak to się mówi \"nie wyszalał się\" i teraz są tego skutki że go pociąga obce ciało ...:(

Gość aniaaaaaaaaaa
Musze wyjechac mam pewne zobąwiązania , noszę krótkie spódnice , dbam o siebie bardzo więc chyba nie w tym rzecz , tak naprawde przedemną miał jeden poważny związek no i 3 partnerki w łózku , wiec tez nie wiem czy to o to chodzi ;/

No to w takim razie chyba powinni panowie się wypowiedzieć jakie mogą byc tego przyczyny, ale wiadomo, ich na forum jak na lekarstwo........ Może seks macie mało urozmaicony? Zresztą, co ja gadam, facet może miec nawet demona seksu a i tak jest ryzyko że poleci na inną ...