Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjdgsdjfgsjkdfg

tlumaczenie, kto pomoze? chociaz refren angielski

Polecane posty

Gość sjdgsdjfgsjkdfg

emuzyka.pl » teksty piosenek » Wham! » Wake Me Up Before You Go Go tekst piosenki Wake Me Up Before You Go Go - Wham! Wake Me Up Before You Go Go JITTERBUG, JITTERBUG JITTERBUG, JITTERBUG You put the boom boom into my heart You send my soul sky high when your loving starts Jitterbug into my brain Goes a bang bang bang 'till my feet do the same If something's bugging you If something ain't right My best friend told me what you did last night Left me sleeping in my bed I was dreaming, but I should have been with you instead Chours Wake me up before you go go Don't leave me hanging on like a yo yo Wake me up before you go go I don't want to miss it when you hit that high Wake me up before you go go Take me dancing tonight I wanna hit that high You put the grey skies out of my way You make the sun shine brighter than Doris Day You turn a bright spark into a flame My beats per minute never been the same 'Cause you're my lady I'm your fool It makes me crazy when you act so cruel Come on baby, lets not fight We'll go dancing everything will be alright Chorus Cuddle up baby Move in tight We'll go dancing tomorrow night It's cold out there, but it's warm in bed They can dance We'll stay home instead

Gość sjdgsdjfgsjkdfg
prosze pomozcie, tylko refren

Gość wham
Sprawiasz, że moje serce łomocze, bum-bum Posyłasz moją duszę do nieba, kiedy atakujesz mnie swoją miłością Tańcząc jitterbuga wpadasz do mojego umysłu I wystukujesz, bang-bang-bang, aż moje stopy zaczynają powtarzać ten rytm Ale coś ci nie daje spokoju Coś jest nie tak Mój najlepszy przyjaciel powiedział mi, co zrobiłaś zeszłej nocy Zostawiłaś mnie śpiącego w łóżku Śniłem, a zamiast tego powinienem wtedy być z tobą Obudź mnie zanim odejdziesz-odejdziesz Nie zostawiaj mnie, kołyszącego się jak jo-jo Obudź mnie, zanim odejdziesz-odejdziesz Nie chcę przegapić, kiedy zapłoniesz Obudź mnie, zanim odejdziesz-odejdziesz Bo nie mam w planach bycia solo Chodźmy dziś potańczyć Chcę zapłonąć (tak, tak) Usuwasz mi z drogi szare obłoki Sprawiasz, że słońce świeci jaśniej niż Doris Day Zamieniłaś iskierkę w płomień Moje serce jeszcze nigdy nie uderzało tak szybko Bo ty jesteś moją panią, jestem głupcem Szaleję, kiedy zachowujesz się tak okrutnie Dalej, kochanie, przestańmy walczyć Zatańczymy, wszystko będzie dobrze Obudź mnie zanim odejdziesz-odejdziesz Nie zostawiaj mnie, kołyszącego się jak jo-jo Obudź mnie, zanim odejdziesz-odejdziesz Nie chcę przegapić, kiedy zapłoniesz Obudź mnie, zanim odejdziesz-odejdziesz Bo nie mam w planach bycia solo Chodźmy dziś potańczyć Chcę zapłonąć, tak, tak, kochanie Przytul mnie, kochanie, obejmij mnie Jutrzejszej nocy pójdziemy tańczyć Tam jest zimno, ale w łożeczku jest ciepło NIech oni sobie tańczą, my zamiast tego zostaniemy w domu Obudź mnie zanim odejdziesz-odejdziesz Nie zostawiaj mnie, kołyszącego się jak jo-jo Obudź mnie, zanim odejdziesz-odejdziesz Nie chcę przegapić, kiedy zapłoniesz Obudź mnie, zanim odejdziesz-odejdziesz Bo nie mam w planach bycia solo Chodźmy dziś potańczyć Obudź mnie zanim odejdziesz-odejdziesz Nawet się nie waż zostawiać mnie, kołyszącego się jak jo-jo Chodźmy zatańczyć (bum-bum-bum)