jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Listopad 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapitan Kloss Hans Napisano Listopad 14, 2007 moja stara ma 50 lat 300 razy w roku bzyknieta ropoczela w wieku 23 lat to policz sobie co stracilas. A pipka o dziwo nic sie nie zuzyla, a wprost przeciwnie ma sie bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w XIX wieku przebijano Napisano Listopad 14, 2007 to trzeba bylo dac staremu po okresie to by ci zrobil chlopaka na 99% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapitan Kloss Hans Napisano Listopad 14, 2007 48 lat menopauza na karku chyba juz nic z tego chlopaka nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przecież masz 22 lara Napisano Listopad 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przecież masz 22 lata Napisano Listopad 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach