Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ForYou

czy to sie uda?

Polecane posty

elo 4 all ;* mam maly problem. mam chlopaka od ok 2 tyg i mozna powiedziec ze sie kochamy... tylko ze on mieszka ode mnie jakies 80km dalej ;( a ze mamy po 15, 17 lat to nie mozemy do siebie pojechac ;(;( czasami sie zastanawiam czy takka milosc na duza odleglosc ma jakis sens.... help!

Gość proponuje skupic sie na nauce

nie chce cie zdolowac, ale to prowokacja prawda? jesli nie to napisze ci tak, znając zycie bedziesz miala jeszcze mnostwo chlopakow, coz to jest te 15 lat? wiem, bo sama tez tyle mialam i podobnie jak ty kazda milosc byla najwieksza i ta jedyna :) ale zdarzają się wyjatki, np. znam parę, ktora zaczela ze sobą jak ona byla w ostatniej klasie podstawówki, czyli miala 14/15 lat, on starszy chyba 2 lata dzis są rok po slubie,a nawet dluzej ona 23, on 25 czy 26 :)

hm.. no moze fatktycznie jeszcze ktos tam inny sie nadzieje... ale w tym czasie mam tego jednego. i tzn ze od razu mam wszystko \'polozyc\'?

w takim wieku nawet jak z kims będziesz 2 lata, bedziesz myśleć, że kochasz ;) a 2 tygodnie? to zauroczenie :) wiesz chociaż jak ma na nazwisko ;) ? może i jest szansa... moja koleżanka z podstawówki w 7 klasie poznała faceta, on starszy o 2 lata. czyli poznała go w wieku 14 lat ? jakoś tak. teraz ona ma 25 on 27 i są razem od tamtego czasu. więc może tobie też sie uda :) ale nigdy nie mów o miłości po 2 tygodniach. a tym bardziej jemu ;)

co to znaczy \"wszystko połozyć\" ?? jezu, chyba za stara jestem na taki slang, bo nie rozumiem ;)

heh ;) tzn czy.. dac sobie juz z nim spokoj :) nom wiem cos tam o nim... i narazie jest ok. ostatnio nawet mi obiecywal ze przyjedzie do mnie jak najszybciej ale kiedy to bedzie to ja nie wiem ;|

heh ;) tzn czy.. dac sobie juz z nim spokoj :) nom wiem cos tam o nim... i narazie jest ok. ostatnio nawet mi obiecywal ze przyjedzie do mnie jak najszybciej ale kiedy to bedzie to ja nie wiem ;|