Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ravenka

czy mam jeszcze szansę poznać kogos fajnego?

Polecane posty

Gość ravenka

mam 30 lat, kilka związków za soba i od roku jestem sama.. ostatnio poważnie się zastanawiam czy mam jeszcze szansę poznać kogos odpowiedniego z kim mogłabym stworzyć stały związek? znajomi poparowani, w pracy sami żonaci, caraz mniej osob z ktorymi moznaby umowic się na mieście, zrobic cos fajnego.. z drugiej strony nie rzucę się na pierwszego lepszego - bo mam swoje wymagania.. co robic? jest ktos w takiej sytuacji? czy mam juz się zając kompletowaniem hodowli kotów czy mam jeszcze jakies szanse na matrymonialnym rynku?

zaraz pewnie przeczytasz idiotyczną radę w stylu \"nie przejmuj się, czekaj, bądź sobą, samo przyjdzie\" ;)

tylko kto powiedział ze jak sie kończy 30 lat to już koniec, kaplica.Że należy się zając kompletowaniem hodowli kotów :D bez przesady. ludzie coraz później wiążą sie na stałe.

Gość ravenka
nie, no nikt nie powiedział.. zreszta jak mowia: poki zycia, poty nadziei chodzi o to ze z wiekiem trudniej jest się poznać, dopasować, kazdy ciagnie za sobą swoją przeszłość, ma swoje nawyki.. a ja chyba jestem jak puzel z innego pudelka, po prostu nie pasuję.........:)

Gość ravenka
niby wszystko racja, tylko z wiekiem coraz trudniej, ciagniemy za sobą bagaz doświadczeń, nawyków a to zazwyczaj utrudnia wchodzenie w nowe relacje.. jestem jak puzel z innego pudełka - nie pasuję do nikogo...

ja dopiero po 30 i paru nieudanych związkach zaczęłam poznawać naprawdę ciekawych ludzi płci obojga :)

taaak... mogę na swoim przykładzie powiedzieć, że faceci są po kotach :) najpierw kot, co najmniej jeden, ale lepiej kilka potem facet się też znajdzie :)