Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpka mikiii

myjecie glowe przed pojściem do fryzjera??

Polecane posty

Gość malpka mikiii

bo troche mi sie przetluscily... ale fryzjerka i tak bedzie je myla.. tylko czy wypada tak isc?

Gość łłłło matko
no co ty, chyba nie bedziesz myć głowy przed fryzjerem jak i tak bedzie ci myła-- głupota fryzjerki sie wstydzisz czy co

Gość fvwfvwfv
ta odpowiedź z 12:19 to chyba jakaś podpucha... pewnie że trzeba umyć: fryzjerowi i sobie samemu (żeby się nie trzeba było wstydzić) należy się szacunek a że włosy zostaną umyte drugi raz tego samego dnia to nie szkodzi

Gość a po się pytam.
A po co myć przed pojściem do fryzjera ,przeciez chyba normalna kobieta,dziewczyna nie dopuszcza do tego aby włsoy były doslwonie "tłuste" tylko ot,po prostu lekko przetłuszczone,jakeis max 2 dni nie myte.W takich wypadkach szkoda wody i energii na jej podgrzanie ,bo i tak zapąłcis ie fryzjerce za mycie głowy,bo one teraz nie chca scinac na sucho.

Gość a po się pytam.
Ja najczesciej myje po przyjsciu od fryzjera,bo one uzywaja najgorszych szamponow i do tego po wizycie u fryzjera włossy sa ułozone dosc sztywno,nie na moj sposob,wiec myje je od nowa i ukąłdam w taki sposob jak lubie.

Gość jesli bedziesz rozjasniac
to wcale nie bedzie ci myc i tez nie myj. a jesli obciecie to umyj w domu a ufryca juz nie. proste

Gość a po się pytam.
Ale fryzjerki i tak nie chca na sucho scinac ,nawet popryskaja woda a kase biora tak jakbys maiła mycie.Bynajmniej u mnie ,w miescie tak robia

ja też zwykle myje głowę po przyjściu od fryzjera, żeby sobie ułozyć po swojemu i pozbyć się gryzących włosków z szyi

a u mnie w mieście pyta, czy myć, czy moczyć jak sie tylko moczy (w sprayu wodą) to jest taniej

Gość u mnie jest tak samo
nie place za myscie, bo po co jak moge umyc zaraz przed wyjsciem