Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fggf

NARZEKACIE NA WYPADANIA WŁOSÓW!!!CZEMU NIE STOSUJECIE SOKU Z RZEPY CZARNEJ??

Polecane posty

Gość fggf

przeciez kazdy kto próbowal wie ze to dziala cuda.\nie chce sie wam scirac jej na tarce pewno co ?lenie smierdzące.

Gość a niby gdzie tą rzepę kupic
poza tym rzepa jest dobra do włosów przetłuszczających z łupieżem, ja mam włosy suche jak siano, gdybym stosowała sok z rzepy to nie dałabym rady ich rozczesac po drugie nib7y jak często należy robic ten sok ? raz na tydzien, codziennie ?

Gość fggf
kochana rzepe mozna kupic w kazdym miescie na kazdym targu i warzywniaku ja kupuje w krakowie w warzywniakach i jest stosuje raz na tydzien i efekt mam taki ze uznaje to za cud!

Gość fggf
WŁOSY MAM STRASZNIE SUCHE A JAKOS MOGE JE ROZCZESAC PO RZEPIE

Gość mysz szara
A czy ten sok to się wciera przed myciem włosów? I potem normalnie sie myje szamponem? I jak długo to trzymać na głowie?

Gość dfjhjkjjjkjklj
ja tez to robiłam i naprawde BOMBA! WCIERA sie w skóre głowy na godzine przed myciem i potem s ie myje! efekt już po 3 razach kuracji!

Gość a niby gdzie tą rzepę kupic
TO POSZUKAM tylko kurcze w sumie włosy mi wypadają przez wieczne rozjaśnianie, farbuję juz na blond od kilku lat, w naturalnym kolorze wyglądam badziewnie, szaro bury ciemny blond plus nijakie szaro-zielone oczy, blada cera gdy mam blond moje włosy przynajmniej wyglądają na takie czyste, świeże wiele razy myślałam o tym by wrócic do naturalnego koloru i przestac farbowac ale nie akceptuje siebie w tym burym kolorze, rudosci i brązy też do mnie nie pasują

czarna rzepa nie zawsze dziala. mialam apmpulki na wlosy z seboradinu z rzepy. pomoglo mi tylko na lupiez moze wlosy szybciej rosly.