Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

jaki serek podawca jako pierwsz?y

Polecane posty

Gość mkk

Córka ma juz 9 miesiecy chciałabym jej podawć po troche ju jakis serek,.,,jaki polecacie?danonek czy bakuś?czy jakiś inny?

Gość danonek lepiej niż bachuś

na paczatek danonek dawalam (jeden maly kubeczek dziennie aby sprawdzic czy nie ma uczulenia),potem bakusie.potem duze danonki.a teraz ja moje dziecko ma 1 i 8miesiecy to wcina wszystkie jogurty i serki danona....

Gość takiemu malemu dziecku
najlepiej serke homo bez cukru

Gość mkk
oki,,to zaczynam dzis od danonka..myslę, ze dziecko w 9 miesiącu juz może jej jeść?

Dziecko 9 miesieczne moze jeśc już zupki - najlepiej je jednak samemu przygotowywać - marchweke, ziemniaczka i oczywiście bez smietany.Moja do dziś lubi zupki jak ją od małego nauczyłam.zreszta moja córka to apetycik ma jak mało kto - jak była mała około 8/9 miesięcy to juz rączki wyciągała do jedzenia jak ktoś jadł.Możesz spokojnie spróbować \"Bakusia\" wiem,że dzieci go lubią.

Gość mkk
zupki to ona tez je chetnie i tez lubi jeść,,,je owoce wsyztskie...i pije 3 razy mleko,,,ale chciałam jej coś nowego wprowadzic...

serek danonek jak inne przetwory mleczne powinny byc od 3 roku tak powiedziala mi pani z firmy danon ale jak kazda mama podawalam danonki wczesniej tak jak wyzej mama najpierw troche zeby sprawdzic czy nie ma alergii ale sa swietnie serki albo inaczej nazwane deserki jogurtowe z firmy hipp kosztuja troche ale sa przeznaczone dla dzieci i oznaczone wiekowo wiem ze nie wszedzie dostepne ale w duzych marketach na 100% znajdziesz poza tym polecam firme hipp wszystko smakuje lepiej i duzo wiekszywybor niz z innych firm nir mowiac o smaku ale za to cena nieco wyzsza