Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lineea

co myslicie o takim zwiazku??

Polecane posty

Gość lineea

co myslicie o takim zwiazku z chlopakiem, ktory kocha jeszcze swoja byla? bylą dlatego ze musiala wyjechac na stale do niemiec. chlopak jest fajny, stara sie o mnie i chce ze mna byc. ale ja jednak sie boje

Gość a skad wiesz ze on ja kocha
? generalnie nie mysle o takim zwiazku nic dobrego

Gość lineea
moze to glupie ale widzialam jego opisy na gg.

Ja osobiście bym się w taki związek nie pakowała. Jeżeli jesteś przekonana że kocha tamtą, to bez sensu.

Gość lineea
nie sa juz razem od dluzszego czasu, jakis rok i maja kontak tylko przez internet. juz nigdy nie beda razem

Gość ciacoa
ja byłam kiedys z takim chłopakiem, ktorego dziewczyna wyjechała do niemiec do pracy . Przez cały czas myslałam, że juz o niej nie mysli, nie kocha. przypadkiem dowiedziałam sie przyjechała na miesiac do Polski a mi rogi rosły. Tez mnie zapewniał ze z nia to juz koniec!! a ja głupia wierzyłam. coz człowiek uczy sie na błedach.

wiesz... misja raczej samobójcza masz ok. 95% na to, że złamie Ci srece, sprawi że poczujesz się "nikim", żge będzie Cię zżerać zazdrość o byłą, że będziesz sobie wyrzucać że byłaś dla niego tylko "pocieszką" i pogotowiem seksualnym ale wybór oczywiście należy do Ciebie :P

Gość jaaa...
ja tez mysle ze lepiej sie nie pchac w taki zwiazek,to jest bezsensu.Chlopak moze chce byc z Toba tylko dlatego zeby zapomniec o bylej.Chyba nie chcialabys sie z nim calowac i myslec ze on moze mysli o swojej bylej itdA moze te opisy na gg dotyczyly Ciebie?

Gość lineea
hmm zalezy mi na nim :( nie wydaje mi sie ze byla to jakas wielka milosc, bo byli ze soba tylko miesiac i mial z nia swoj pierwszy raz

Gość lineea
tzn nie dlatego wydaje mi sie ze nie byla to wielka milosc bo mial z nia swoj 1. raz tylko ze byli razem tylko miesiac

Ciężka sprawa. Jesli wciąż kocha tamtą, to będziesz dla niego tylko substytutem, takim wypełniaczem, przytulanką, plastrem na zranione serce.....Owszem, jest szansa ze kiedys zapomni o tamtej i pokocha Ciebie, ale.......ja bym nie odwazyła się wejsć w taki związek, tym bardziej ze wiesz że dalej zywi do byłej uczucia. Po co się zadręczać. Wiesz jak to bedzie wyglądało? Bedziecie oglądali ckliwy film a on myślami będzie z nia, będzie słyszał ballade miłosna i będzie myślał o niej..niestety...życie. :(

Gość ciacoa
a najsmiesniejsze jest teraz ze ten koles jest teraz z dziewczyna, o ktorej zawsze mowił złe rzeczy. i jestem pewna, że sytuacja jest taka sama jak ze mna była. ojjj tez to słyszałam, ze oni juz nigdy ze soba nie beda. NIGDY NIE MOW NIGY!! skad wiesz co on w głebi serca czuje?? moze nigdy nie przestanie jej kochac. tego przeciez nie wiesz!!!

Linea, sama się nakręcasz. Jeśli tak Ci na nim zależy to spróbuj, ale jeżeli będziesz miała schizy (a czuję że już trochę masz) na punkcie tamtej dziewczyny, to po ptakach raczej. Ale to tylko moje zdanie.

Gość lineea
ale czy mozna kogos tak pokochac kogos w miesiac? nie mowi o niej zlych rzeczy. powiedzial ze postanowili ulozyc sobie zycie oddzielnie i ze ona ma chlopaka.

Nie wiem czy można w miesiąc, w moim przypadku to raczej niemożliwe, ale ludzie są różni. Ja też o swoim byłym chłopaku nigdy nie mówiłam złych rzeczy, co nie znaczyło że go jeszcze kocham. W sumie to nie bardzo wiem, o co Ci chodzi.

Gość lineea
bo za czelo sie tak ze zauwzylam go kilka razy w pubie. zdobylam jego nr gg i widzialam po opisach ktore kierowal do niej. glupie wiem. ale potem sie poznalismy, spotykalismy, zaprzyjaznilismy sie. a teraz on chce ze mna byc a ja sie boje tego ze on jeszcze o niej mysli

Powiem Ci że ostatnio mój znajomy mi wyznał, ze kiedys tam spotykał się z dziewczyna przez dwa tygodnie tylko, ale była dla niego jakimś takim ideałem, że jak musieli sie rozstac, to przez pół roku nie mógł dojść do siebie i non stop myślal o niej, a znajomość trwała DWA TYGODNIE... :(

Gość lineea
a moze sie okaze ze to ten chlopak;) bo prawda jest taka ze byli ze soba 2 tyg

Gość Kapitan Kloss Hans
w czym prpblem toz to nie komuna, i do niemiec mozna sobie jechac kiedy sie chce

Gość lineea
ahaaa. szczescie ze to bylo dawno i juz o niej nie mysli;) a w mojej sytuacji chyba sobie odpuszcze ale naprawde chcialabym sie z nim przyjaznic.

kiedy on te opisy na gg mial? czyli nie powiedzial Ci wporst, ze teskni za tamta? mowi Ci ze chce byc z Toba? chyba cos kombinujesz...

Gość lineea
nie powiedzial ze teskni za tamta. na poczatku znajomosci opowiedzial mi swoja historie, ale odkad pisze z nim na gg nie ma takich opisow

miał te opisy zanim ciebie poznał, teraz ich nie ma. za to ty jesteś :P skąd wiesz, czy nie zajęłaś jej miejsca? zapytaj się go, czy coś do tamtej czuje, zanim sobie go odpuścisz... (jestem ciekawa dalszej dyskusji bo ostatnio spotkało mnie coś podobnego :P... też się zastanawiam... nad niektórymi rzeczami :P)

Gość lineea
kurcze sama nie wiem. a co mialas podobny problem??

Gość lineea
nie wiem co robic :(