Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keleee

PROSZE OBLICZCIE MI CZY NIE PRZESADZIŁAM Z KALORIAMI ..BARDZO WAS PROSZE KOCHAne

Polecane posty

Gość keleee

zjadlam dzis do tej pory to a jestem na diecie sok pysio mały marchwiowy dwiemale kromki z dwoma plastrami duzymi sera zołtego i do tego keczup jeden pączek zwyky z dzemem banan ile to kalorii?? mama nadzieje ze nie więcej niz 300 :(

Gość keleee
no co ty>>> powqaznie>?? ale on nie byl wielki :(:( babcia mi mowila ze paczek ma 200 kalori najwyżej więc nie wiem już :(

Gość moje zdanie to...
to nie jest jadlospis dla osoby na diecie :D heheh tak to ja normalnie jem przez cały dzien hehehe ales wymyśliła, pączek, keczup hehehe

Gość KECZUP NIE TUCZY
no przeciez keczup jej nie utuczy !! LUDZIE KECZUP TO SAMA WODA BEZ KALORII!!!

Gość KECZUP NIE TUCZY
DO "moje zdanie to"... ::: tak normalnie jesz na caly dzien ?a gdzie obiad w tym wszystkim ?zwariowalas?

Gość keleee
Dziewczyny ale ja przecież jem to teraz a nie na noc ,więc to spale do wieczora .

Gość moje zdanie to...
KECZUP NIE TUCZY :/ sprawdz etykiete przeciętnego keczupu, tylko woda składa sie z wody i jest bez kalori pozatym kazdy produkt posiada iles kalorii :O nie pisz jak sie nie znasz.

Gość i to ma być
ODCHUDZANIE ? żartujesz

Gość moje zdanie to...
keleee nie jedz pączków, banany tez sa kaloryczne lepiej zjedz jabłko :) i bedzie dobrze

Gość moje zdanie to...
KECZUP NIE TUCZY - ja na diecie nie jestem i moge życ bez obiadu z 2, 3 dni choc wiem ze to niezdrowe .

Gość BUHAHHAHAHHAHAHA
KECZUP MA KALORII SPORO BUHAHHAHHAHAHHAAHAHAH WIEKSZEJ BZDURY NIE SŁYSZALAM !!!!!

Gość BUHAHHAHAHHAHAHA
keczup ma w 100 gramacg tylko 96 kcal z tego co pisze na etykiecie a jest wpudelku 400 gram wiec jak moze tuczyc troche keczupu na kanapke?

Gość BUHAHHAHAHHAHAHA
ZADNA Z WAS NIE OBLICZYLA JEJ KALORII A WIELE GADACIE !!! ZJADLAS MOJA DROGA DOKLADNIE 400 KCAL Z TEGO CO LICZYLAM I SIE NIE ŁAM TYLKO IDZ CWICZYC.

Gość WAM CHYBA ROZUM ODJĘŁO
policzmy: pysio w 100 gramach ma ok 85 kcal, pysio ma objętość 250ml, więc 2,5 X 85 to jest 212 kcal Jedna ktomka to ok 110 kcal, więc dwie kromki to 220 kcal dwa duże plastry sera to ok 100 kcal każdy więc 200 kcal ketchup (ma kalorie) to ok. 40 kcal pączek to ok. 350 kcal banan to ok. 150 kcal razem: 1022 kcal Bardzo dobrze jak na dietę odchudzającą. Na pewno nie utyjesz!!! Ale martwi mnie twoja obsesja na punkcie kalorii. To trochę chore. Uważaj, bo popadniesz w anoreksję.

Gość ALE JAJAAA
ALE NIE POLICZYLYSCI9EMI ZIEMNIAKOW I JAJKA