Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmijkok

Co to może być?Pomóżcie!

Polecane posty

Gość nmijkok

Od kilku tyg mam dziwne objawy,tzn.ból w klatce piersiowej,duszności,szybkie męczenie się...byłam u lekarza,on mnie osłuchał i powiedział,że to nerwicowe...Dał mi laki,ale nic nie pomagają...bóle nasilają sie po wysilku fizycznym...

Gość nmijkok
Mam brac te leki w wyjatkowych okolicznościach,kiedy będę mieć jakies lęki,ale ja nie mam żadnych leków...tylko ten ból w klatce i do tego ściskanie od czasu do czasu w gardle

Aha, zapomniałam dodać, że objawy, o których piszesz to SĄ OBJAWY LĘKU, natomiast możesz sobie wcale nie uświadamiać, co to za lęki i od tego właśnie jest psychiatra.

Gość nmijkok
ostatnio wystraszyłam sie ,że to może być zapalenie mięśnia sercowego...,ale to pewnie nie trwałoby juz kilku tygodnni...Sama nie wiem...Mam dopiero 20 lat,nidgy niczym sie bardzo nie stresowałam,ale ostatnio bardzo dużo w życiu przeszłam,więc może to dlatego....

Gość nmijkok
właśnie jak jestem w szkole czy spotykam sie ze znajomymi wogóle nic mi nie jest...tak zauważyłam....Dopiero jak przypomnę sobie o tych bólach to sie zaczyna....

ja też tak kiedyś miałam ale żyłam w ciągłym stresie, ten ból to mi przechodził aż w plecy, i ściskanie za gardło, a raczej miałam wrażenie że powietrza mi brak, i po wysiłku to się nasilało, byłam u rodzinnego dał mi takie tabletki, kurcze zapomniał jak się nazywają i przeszło ale ja wiedziałm że to na tle nerwowym, wcześniej miałam tylko bóle w klacie

Gość asika311
cześć miałam też takie objawy i okazało się że to nerwobule.

Gość nmijkok
ooo...jak mam identyczne objawy jak Ty...i też mi idzie ból na plecy....Jest dzień kiedy jest dobrze i nic mi nie dolega,a niekiedy to po prostu wariuje z bólu...

Gość nmijkok
a mój lek nazywa się Pramolan...innych mi nie chcieli dać,bo stwierdzili,że ja to jeszcze dziecko...on nie powoduję podobno żadnych skutków ubocznych,ale po nich czuję sie jakbym nie spała z tydzień

po tych moich to też strasznie mi się chciało spać, ale tylko przez parę dni

nmijkok bo tabletki pewnie dzialaja ogluszajaco.. tez myslalam ze to moze zapalenie miesnia sercowego...u mnie jeszcze dochodza bezsenne noce za to przespane cale dnie... a osoatnio stwierdzilam ze chyba nabawilam sie dodatkowo leku wysokosci:o

Gość weeeronika
To idz do innego lekarza skoro to Cię niepokoi nie kazdy lekarz jest taki sam i inny moze stwierdzic cos innego... moz eto jest zapalenie miesnia sercowego.. nie wiem nei mnei tu diagnozowac mowie Ci idz do innego lekarza, i poki co nei mecz sie i jedz dietetyczne jedzenie i nei pij alkoholu

Gość nastika
Przedewszystki to zrób sobie badanie krwi.W szczególności zrób hormony.Moze masz problemy z tarczycą, która bardzo często pokazuja się u dziwczyn w twoim wieku.Obiawy, o których wpominasz są bardzo harakterystycze dla tarczycy.Moze poprosu podpowiedz swojemu lekarzowi, aby cię na takie badania skierował.Napewno takie badanie nie zaszkodzi, a bedziesz miala pewność.Zresztą poczytaj na ten temat w necie i sama ocen czy twoje obiawy sie zgadzają.Jeśli są to naprawdę nerwy to nawet problemy z chlopakiem czy zawalony egzamin mogą rokować na twoje zdrowie.Mam do ciebie jeszcze pytakno-czy jednym z objawów są wypadajace wlosy?

Gość J.Lo74
Zrob sobie szczegółowe badania by wykluczyć istnienie pewnych ognisk chorobowych! jeśli wyniki okarzą sie prawidłowe a dolegliwości będą ci dalej towarzyszyć to udaj się do psychiatry!