Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona mamusia

Siedzienie?????

Polecane posty

ile miały wasze dzieciaczki jak już bardzo dobrze siedziały??? Że posadziłyście ja np na kocyku na podłodze, rzuciły zabawki i się bawiło??? Moja skończyła poł roku i jeszcze się kiwa. jak było u was

up up up

Pewnie siedziała coś kolo 7m-cy.Niedlugo potem zaczela pełzac,potem raczkować.Jednak w wieku 6m-cy siedziala jak miala cos za plecami.Twoje dziecko super sie rozwija,nie martw się.To co piszesz to normalne.Nie ma co porownywac do innych dzieci,jedno robi szybciej to,drugie tamto:)

to dobrze:) Jak ma coś pod plecami to też siedzi tylko się przechyla strasznie do przodu bo ją wszystko interesuje i wszystko chce dotknąć

Jest wiele dzieci,ktore w tym wieku w ten sposob nie siedza i nie interesuje ich pozycja pionowa.Ignoruj glupie uwagi innych i nie narzucaj sobie presji,nie ma z jakiego powodu:)

iza ty lobuzie!!ale sie zgodze wez pod uwage ze jak ci sie chwieje to zacznie sie podpierac w koncu raczkami i zlapie rownowage moje lobuzy co prawda 6 miesiecy i siedzialy bez niczego ale ja ich nie zmuszalam same wstawaly do siedzenia na swoj spsob ale same