Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstępy

Koszmarne ROZSTĘPY na udach

Polecane posty

Gość rozstępy

mam okropne rozstępy na udach, rodziłam 2 miesiące temu, całą ciążę i teraz uzywam kremów anty rozstępowych, czy znacie sposób aby je choc trochę zmniejszyc???

POdobno krem z Musteli jest ok i z Vichy.Chyba nie ma cudownego sposobu,zeby to paskudztwo calkiem znieknelo.Chyba ok są tez peelingi.Mnie w 2 ciązy tez sie zrobily rozstępy na udach:(Na razie smaruja oliwka dla kobiet w ciązy,mam nadz ze jak urodze nie powiekszą się!:( Po urodzeniu kupie sobie krem z vichy i bede stosowac regularnie peelingi-zobaczymy,.ale cudow nie oczekuje.W 1szej ciązy skora super sie zachowala, a teraz niestety:przyszla kryska na matyska:)

Gość rozstępy
mi się porobiły tydzień przed porodem-całą ciąże nie miałam ani jednego, i w czasie porodu się powiększyły, są naprawdę okropne:(moze wypróbuje te kremy, dzieki:)

hej ja mam ten sam problem i wlasnie slyszalam o tej mustelli i do piersi ale nikt nie chce nic wiecej powiedziec co z tym biustem,a na uda mozesz pujsc do kosmetyczki sa specjalne zabiegi guamo czy piling z masazem i pobudzaniem tkanki tluszcowej do rozpadu ale zabieg raczej 10zabiegow na posladki uda brzuch okolo 1000 zl ale warto ponoc dziala

Jesli rozstępy juz są to niestety nie znikna choćby nie wiem co ... niestety żadne kremy nie pomogą nie ma sie co oszukiwać. Kremy stosujemy zapobiegawczo a nie kiedy jest już po ptakach. Rozstępy rozjasnia swoje śliczne oblicze , poprostu zblakna , ale nie znikna no chyba ze stac was na chirurgie plastyczną :(

Gość rozstępy
a czy krem nie sprawi że zmaleją, zbledną?????????

idz do sklepu zielarskiego to taka moja rade juz wiele moich kolezanek dziekowaly mi za ta informacje i popros o krem na bardzo zniszczona skore opakowanie wygladfa tak ciemno-zielona nakretka mala biala puszka zaklejona naklejka koloru pomaranczowego Bardzo mi pomogl nie sciemniam wierz mi mialam az czerwone rozstepy a po poltora miesiaca moge powiedziec,ze zeszly w 3/4 proc. i dodatkowo likwiduje celulitys bedziesz zadowolona tylko stosuj go systematycznie i trzeba go mocno wsmarowac nazwa to; SANDDORN creme Firmy HERBAMEDICUS jest to krem z wyciagiem z rokietnika zwyczajnego

Aguska ;) czy to to cudo ?? http://www.ziolowaapteka.pl/mnuHome-session-84314cd2d52986560fc8a9f40daf3d1b-page-1h2122h4k3jkhgk6hkj6hkhk65hk656k-product-51-category-.php ja mam na razie zaatakowaną pupę :( nie wiem jak na nia spojrzę, a kremów i balsamów na nią nie żałuję i figa :( Na razie brzusio cały, ale mam jeszcze czas na pojawienie sie tego badziewia i na brzuchu :(

tak to cudo :D Powodzenia :) zobaczysz,ze nie bedziesz zalowac :) Jeszcze poltora miesiaca temu nie moglam patrzec a teraz az milo mi sie smaruje,bo wreszcie jest poprawa :)

Gość smarfetka_84
Czy ktoś jeszcze stosował krem z rokietnika? Czy są jakiekolwiek efekty? Zastanawiam się nad kupnem.

Gość brazylka26
Witam, tknięta tym postem zakupiłam 4 puszeczki tego kremu, na ta chwilę zużyłam 1,5 i oprócz poprawy nawilżenia skóry nie widzę efektu zmniejszenia się rozstępów, ale cóż nie podaje się i dalej systematycznie wcieram i czekam aż zadziała :) Dodam że zakup poczyniłam na allegro, koszt ok. 7zł za puszeczkę, pzdrw :)

Gość to chory człowiek
bo żeby uniknąć rozstępów w ciąży smaruje się w trakcie jej trwania , a nie jak już wyskoczyły. niestety nie usuniecie tego. jedynie laserowe, ale to spory wydatek.

Gość mrozikrewwżyłach
witam panie. chcialam sie zapytac czy ten krem o ktorym rozmawiacie pomoglby mi usunac rozstepy z ud i posladkow. moja sytuacja jest inna. mianowicie mam dopiero 16 lat jestem szczupla i juz mam rozstepy. czy jest szansa ze ten krem pomoze mi w jakims stopniu?? troche mi glupio wyjsc na plaze w stroju kompieolwym lub w krotkich spodenkach... potrzebuje pomocy,

dobrze mówi koleżnka trzeba smarowc od dnia kiedy dowiecie sie o ciązy wtedy rozstepy sie nie pojawi może troszke na biodrach nie widocznyc prawie , ale na brzuchu nic a nic sie nie pojawi trzeb naprawde smarowac w trkcie a nawet jak ktos się stara o dziecko to przed smarować! "mustela " krem jest bardzo doibry chyba najlepszy do tego smarujcie jeszcze oliwka mycie sie tez specjalna oliwka do kapieli a rozstepy sie nie pojawia uwierzcie mi starajcie sie to robi a nie będziecie załować!! poświęcie się zeby poźniej nie płakac przed lusterkiem! Pozdrawiam babeczki:)

Mustella jest spoko...ja stosowałam po porodzie, efekty są al drogie jak czort...a zużyłam ok 4-5 opakowań..smarowałam na maxa 2 razy dziennie. NAJTANIEJ NA ALLEGRO!!!!

Gość delete my life
ja mam na całych nogach od 14 roku zycia-odkąd zaczęłam dojrzewać-moje ciało przybierało i traciło na wadze-a rozstepy zostały-i wcale nie jestem taka gruba -waże 52kg i mam 158 cm wzrostu-a teraz mam28 lat i nic sie nie da z tym juz zrobić -próbowałam wszystkiego

Gość roztępiak
Ja też mam ten problem z wzrostu do tego jestem troszkę grubsza tak mi się wydaje ja mam zamiar usunąć je laserem frakcyjnym po 1 zabiegu już są jakieś u mnie rezultat niestety zabieg jest dość kosztowny :/ wciąż planuje jeszcze z 3, 4 zabiegi ale to jedyny sposób na stare rozstępy :)

Gość brakmislownato
Witam! Mam 14 lat i niedawno na moich udach pojawiły się czerwone rozstępy. Nie chodzę w krótkich spodenkach na q-f bo po prostu mi głupio . Więc mam pytanie. Czy ten kkrem SANDDORN zmniejszy je i sprawi że nie będą aż tak widocznie?A jeśli nie , to czy są jakiś inne dobre kremy na to ?

Gość MonikaJanicka
Ja nauczyłam się jakiś czas temu, że w czasie poszukiwań potrzebnego mi kosmetyku, czy nawet leku bez recepty, bardzo przydatny staje się internet. Powstało tam bardzo dużo rankingów z naprawdę różnych dziedzin, gdzie specjaliści podpowiadają, co wybrać. Jeśli chodzi o rozstępy, to korzystałam z http://www.kremnarozstepy.com.pl/ i kolejny raz się nie zawiodłam :)

Gość MonikaJanicka
Ja nauczyłam się jakiś czas temu, że w czasie poszukiwań potrzebnego mi kosmetyku, czy nawet leku bez recepty, bardzo przydatny staje się internet. Powstało tam bardzo dużo rankingów z naprawdę różnych dziedzin, gdzie specjaliści podpowiadają, co wybrać. Jeśli chodzi o rozstępy, to korzystałam z http://www.kremnarozstepy.com.pl/ i kolejny raz się nie zawiodłam :)

ja ostatni kupiłam strialys na rozstepy ale jeszcze za krótko go testuje zeby w sumie cos wiecej Ci powiedzieć. Mnie przekonał tym, że ma naturalny skład, bez jakiś chemii typu PEGi itp. no i duzo ludzi go mi zachwalało, łącznie z moją kosmetyczką. Jak nie zapomne to podziele się opinią jak go juz troche poużywam