Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babe Lilly

Co macie na sobie ubrane w tej chwili?

Polecane posty

Gość Babe Lilly

Bo ja jasnoszare kalesonki, nieco za wielkie, aczkolwiek wygodne, turkusową bluzeczke z dekoltem i długim rękawem, na to biały sweterek(bo zimno na chacie:P) biale skarpetki,czarną gumkę do włosów, pierscionek zloty z perłą,niebieskie majtki i czarną opaske:P wiecej grzechow nie pamietam:D A wy? spowiadac sie:P

Gość pim pam pom
Mam grafitowy swwter po ukochanym czarną mini spódniczkę po cicoci która pewnie w niej 20lat temu paradowała po peweksach bielizny w domu nie noszę

rozowy stanik, pomaranczowo- zolte gatki, rozowe skarpetki, szare spodnie dresowe, bluzke w zielono-biale paski, czerwona gumke do wlosów... siedze w domu i nigdzie sie nie wybieram :p normalnie w takim stroju chyba bym sie ludziom nie pokazala, ale za to mi wygodnie :D

Gość
niebieskie dżinsy, ciemnobrązowy golf w jasnobrązowe pasy :)

Gość malenkaSliczna
heja! jeans -granatowe ,czarne majtki ,rozowe skarpetki,czarne butki do kostek z mega wysokim obcasem hehe ,czarny stanik, bluzeczka w paski bialo czerwone ,na to biala bluza rozpinana, czerwone paznokcie ,2 pierscionki jeden srebrny ,drugi zloty ale bialy,brazowa gumka na wlosach ,podklad na buzce ,roz na polczkach ,wlosy ulozone w kucyka - to chyba wszystko ,pozdrawiam!

Gość ooooooooooooola
JA mam różowe dresy z weluru - wyglądam super ! szkoda że mnie nie możecie zobaczyc !

Gość
a bielizna niech pozostanie moją tajemnicą :p

czarne majtki, czarne body, czarny sweterek ze srebrnymi mankietami, wycieraki 3/4- ciemny granat, czarne kozaki do kolan....czarne włosy i jasna skóre... no i pewnie kilka miliardów drobnoustrojów :)

Gość Stanisława 1949
siedze przed komputerem w samych czarnych koronkowych majteczkach i z recznikiem na głowie

czerwone szpileczki,ponczochy,spodnie żakietowe w kant przed kolano,czerwona satynowa bluzke i czarne bolerko+bizuteria...jestem w pracy, wiec niestety nie moge wskoczyc w dresik,ale w domu tak robie.Mamswoj ukochany dresik z blekitnego weluru

Gość majty w grochy

białe stringi, biały stanik, białe stopki z napisem Adidas pod spodem , białą bluzeczkę Levisa z napisem California na cyckach i ciemno zielone welurowe rozszerzane na dole dresy + czarna gumka we włosach i srebrny pierścionek na środkowym palcu lewej ręki ;) ;) ;)

kolorowe skarpetki jeansy białe stringi stanik w panterke i czarno rózowa bluzka na ramiączkach włosy w klamrze i biała opaska