Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzingis ham

Dziewczyny czy podobają się wam cyganie ???

Polecane posty

Gość dzingis ham

Gość Kapitan Kloss Hans
Romowie kochasiu Romowie

Gość hehehehh
Fuuuujjjj - to brudasy

Gość to zlodzieje

Gość novaaa
maja fajna urode ..bo maja fajna karnacje no i ciemne włoski ..ale tak ogólnie to sa z nich debile ..i złodzieje..ja tam wierze w stare stereotypy;)

te lancuchy:D im grubsze tym bardziej cyganie nam sie podobaja. tak serio - stanowczo nie

Gość ksero
hmm dlamnie to brudasy, kumpel kołonich mieszkal z racij tego spedzil tam cala młodosc poprostu sie z nimi wychowal. nienawidzi ich. wie jakie maja podejsice do ludzi m,oga z toba pic wóde wciagac prochy rznac te same baby ale maja cie za smiecia. sami siedza w domu zyja z teg oco ukradna wymusza i teg oco zona córka matka wyzebra wywrozy. czemu brudasy - opowiadal mi taka opowiastke jak szli ekipa gdzies tam bylo z nimi paru ciapatych jednemu chcialo sie srac ale nie chcial osie isc do domu poprostu zrobił to w spodnie typ 19 lat. dostal kopa w dupe i pogonili brudasów co mnie razi w postrzeganiu ich pochodzenia: - jesli cyganie spiewaja swe piosnki mowi sie piekna muzyka Romska, - akcja w belgi nikt nie powiedział romowie pochodzenia polskiego tylko POLACY. wszyscy pamietamy zamach na NY (WTC), nikt nie powiedzial ze to niemct wysadzili dwie wierze tylko arabusy, nagle zapomniano ze mieli obywatelstwo niemieckie.