Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak jest

Niech mi ktos odpowie dlaczego tak jest ??!

Polecane posty

Gość czemu tak jest

Dlaczego ludzie sa tak klamliwi ? Dlaczego bez problemu im to przychodzi i nawet nie podejrzewaja ze my (osoby oklamywane) domyslamy sie , ba nawet jestesmy pewni ze mowia klamstwo. Dzis kolejny raz zostalam oklamana przez kolege tylko dlatego ze nie chce ze mna isc , mimo tego ze sie wczesniej umawialismy inaczej. A sklamal dlatego,ze jego inne kolezanka w ktorej sie podkochuje nie ma ochoty nigdzie wychodzic. On musi na poczekaniu wymyslac klamstwo ktore mi wcisnie i mysli ze ja mu wierze. Juz widze ze ciotka do niego przyjezdza . Nie pierwszy raz mnie oklamal. A wszystko dlatego ze ta dziewczyna jest taką totalna domatorka i nigdzie nie chce wychodzic do ludzi. A on jej ulega. Przez to trace kumpla. Super.

Gość filia morona
Ty też się w nim podkochujesz?:D

Gość czemu tak jest
Wlasnie nie, ale bardzo go lubie i zalezy mi na nim jako na kumplu. Co robic ? Bo tej mimozie nie chce sie nigdzie wychodzic.

Gość kafeteryjkan
nienawidzę kłamstwa i kłamców,a najczęściej kłamią własnie faceci i to nawet w driobnych sprawach

Gość czemu tak jest
nie kumam czemu on mi nie powie prawdy tylko klamie ... a tu ciocia przyjezdza, a tu zle sie czuje lub musi sprzatac. A ląduje u tej dziewczyny, a ze ona jest o mnie zazdrosna tak wiec nie zaprosi mnie do siebie abysmy w trojke pogadali . Najsmieszniejsze jest to ze ona sie nim bawi jak zabawka , chce zeby on sie zachowywal jak wierny pieseczek...