abj 0 Napisano Listopad 14, 2007 Potrzebuj nakrętkę na atomizer do tego perfumiku ,zgubiłam a mam na prezent , Będę wdzięczna ,koszty przesyłki pokryję ,a wysłac można w kopercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abj 0 Napisano Listopad 21, 2007 podnoszę,dalej poszukuję,jesli któraś ma pusty flakonik,proszę o przesłanie mi ,bardzo mi zależy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 21, 2007 mam chyba tylko perfumę Chanel do włosów..pustą oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 21, 2007 Taka z białą nakrętką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Listopad 21, 2007 ja mam moge wyslac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abj 0 Napisano Listopad 21, 2007 świetnie ,podaj gg napszę adres dogadamy przezyłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abj 0 Napisano Listopad 21, 2007 moj gg 5176734 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abj 0 Napisano Listopad 22, 2007 Pain odezwij się,czekam na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach