Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomeczek27d

Podejrzewam swoją żonę o zdradę. Nie mogę jej jednak nic udowodnić.

Polecane posty

Gość Tomeczek27d

Czuję że coś jest nie tak. Jesteśmy rok po ślubie. Ja pracuję a ona nie. Ma wiele okazji do zdrady. Postanowiłem to sprawdzić. Założyłem w naszym domu dwie kamery, od dwóch miesięcy sprawdzam z nich zapis i nic. Zawsze wieczorem jak się kompie, czytam jej wszystkie smsy i patrzę z jakimi numerami rozmawiała przez komórkę - też nic ciekawego nie odkryłem. Wynająłem nawet człowieka który przez tydzień, za nią chodził i ją obserwował - również nic. Myślę że ona może podejrzewać że próbuję ją sprawdzić i dobrze się z tym kryje. Wkurza mnie że nie zdobyłem żadnych dowodów, a wiem że jest coś nie tak. Chciałbym w końcu jej to udowodnić, bo ciężko mi jak myślę o tym fakcie. Muszę mieć dowody bo inaczej sąd nie uzna że rozwód jest z jej winny, a ja na tym bardzo dużo stracę:( Nie mam już pomysłów co zrobić, może pomożecie i coś podsuniecie?

Gość czochraj boba
masz zone czysta jak lza pewnie sam jej rogi przyprawiasz stad te podejrzenia

Jestes dupek!! Może jest poprostu oki!!! Nie pomyślałeś o tym głąbie!!! Rozwód?? To tak ją kochasz?? Kamery, telefon... itp. Zadbaj o nią niech poczuje ze jest kochana i uwielbiana. Cwok!! Szukacz dziury w płocie której nie ma!! Jestes psychol.. zeby kamery w domu??!! kto to widział!!!

Gość Tomeczek27d
Ostatnio się zastanawiałem nawet żeby wynająć kogoś kto by ją spróbował uwieść, ale nie wiem do kogo się z taką sprawą zwrócić. Wiadomo głupio:( ale byłbym nawet gotowy zapłacić 12 tyś komuś kto by mi takich dowodów dostarczył. Chciałbym już to mieć z głowy. Wiedzieć na czym stoję. Nie chce żyć z taką kobietą bo to mija się z sensem.

Gość czochraj boba
gdyby nie to ze to prowokacja nazwal bym cie kretynem, ublizając w ten sposob wszystkim kretynom

Gość Kapitan Kloss Hans
zaloz jej pas cnoty z zamkiem elektronicznym na odcisk sa firmy, ktore zeruja na takich dziwakach jak ty i chetnie zarobia zalosny fiucie

Gość łot
szczerze-- powaliło mnie ze śmiechu :D zwłaszcza ten tekst-- że ma tego dosyć i że "chce wiedziec na czym stoje" buahahaaaaaaaaa

Gość reeeebieeee
aż to przykre jest.. Ale to są jakieś zarty bo chłopak się filmów naoglądał i dziwaczeje albo moze to są jego fantazje.. Eh.. kretyństwo! Jesli by to natomiast była prawda to moze to ty chcesz się rozwiesc bo masz kochanke albo coś ci nie pasuje.. obiadki pewnie phi..

Gość na pewno Cię zdradza
każda baba zdradza, tylko nie każda umie się z tym kryć. Twoja umie :-O

Gość Tomeczek27d
Jesteście żałosne i okropne jak moja żona:( Nie rozumiecie mnie, dobrego faceta. Dobrze że mam kogoś na kogo mogę liczyć i mnie wspiera.

Gość reeeebieeee
Haha :D ale powiedział co wiedział.. :[ a jesli zdradza to dlatego ze wy nie poraficie być tacy jak tamci! kiedy iprawiales z nia seks? pewnie ciągle zmeczony po pracy.. to co się dziwisz

Gość reeeebieeee
Dobra.. a co moze jesli byśmy powiedziały.. tak tak masz racje zdradza Cie, biedactwo z Ciebie i podały Ci przyklad jak mozesz to zrobic to co byś wtedy powiedział.. Prawda jest przykra człowieku

Gość kikik 12
wlasnie przelec ja jak sie nalezy to zdradzac nie bedzie palancie! wy myslicie,ze jak nas swoim "Kenem" polechtacie to my juz w siodmym niebie,do tego trzeba prawdziwego faceta,a nie miekusa i sledzaca ciote.....potem sie dziwia,ze ich zony zdradzaja....

Gość reeeebieeee
🖐️ kikik 12 no własnie.. ehh.. faceci..

Gość łłłło matko
łłło ty biedny! złóż pozew o rozwód z jej winy, powiesz w sądzie, że twoja żona ma tendencję w stronę nekro lub zoofilii i to ci nie pasuje :D

Gość Tomeczek27d
Wolę wiedzieć, że ona to robi. I mieć to już z głowy. Sypiamy na szczęście przeważnie tylko raz w tygodniu i w cale nie rozpaczam bo ona jest w tym żałosna, kłoda. Zimna i bez uczyć, coś okropnego. Ja taki nie jestem, jestem w tym dobry ale partnerka musi się postarać. Często się kocham i wiem że mogę dać dużo rozkoszy, ostatnio nawet udało mi się 3 razy z rzędu:) Ale to wszystko zależy od drugiej strony. Ona na mnie zupełnie nie działa, jest żałosna i beznadziejna.

Ziewam.. albo prowoakcja.. --> reeeebieeee { a jesli zdradza to dlatego ze wy nie poraficie być tacy jak tamci! } Biorąc pod uwaga to że każdy jest inny co to za argument ? :o

Gość Tomasz a gdzie
ty TO masz ? ;)

Gość jdiodosa
hmmm moze to i prowolacja akurat, ale mojej przjyaciolki znajoma znalazla u siebie w domu kamere... maz ja sprawdzal. Chore! Obsesja! L:eczyc sie czym predzej!

Gość jdiodosa
gdybym ja zlalazlaw domu kam. albo podslulch to od razu bym takiego pajaca wywalila. I sia rozwiadla i trzymaja jak najdalej. Boje sie obłąkańców!

Gość łłłło matko
aha! a więc zdradzasz ja ty!!!! tam myślałam:o

Gość Tomasz a gdzie
Tomeczku, czemu nie nazwałeś się Tomuś ? :D

Gość Tomeczek27d
bo tomeczek mówił zawsze pan spod 7 gdy się onanizuję przy mnie

Gość dobrze robisz
jestem juz po 2 rozwodach. mam teraz 3 zone i musze przyznac ze kazda nastepna jest co raz lepsza. trzeba przezyc wszystko i wiedziec co sie chce. na kazda sie znajdzie jakiegos haka. troche cierpliwosci wystarczy.

Gość Tomasz a gdzie
Onanizujesz się przy sobie ? A można daleko od siebie ? :D

Gość konska dawka prawdy
nie dajcie sie nabrac !!! to ten sam palant - Stasko skads tam ..... zaklada take powalone topiki=- niewypaly .................. ewentualnie niedowartosciowana laska, co wiezcorem nie ma co robic

Gość Tomasz a gdzie
Końska dawko :) To przecież oczywista oczywistość .