Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheek

Jesteś średnia...

Polecane posty

Gość cheek

Jestem z nim 4 lata ,ostatnio podczas kłótni powiedział mi ,że jestem średnia z wyglądu ,za śreednia by nie musieć się pindrzyć.Mówił ,że miesiąc temu widział w autobusie śliczną dziewczynę (tak pięknej nie widział nigdy)i że ku...r..a jemu to wisi z kim jest ,aby baba!!! a godzinę później pierdzielił ,że ja i tak dla niego jestem najładniejsza i że on niedługo mnie poprosi o rękę , bo sobie nie wyobraża życia beze mnie!!czy komuś się cos takiego k...wa przytrafiło!!!???? jestem leciutko wkurzona!!!

Gość ehemmm
On se może jaja robił... :/

oj, mnie mój chłop cięgle mówi, że mam boczki i nie tylko. ale zawsze twierdzi, że jestem najwspanialsza.... a może ja tak twierdzę?! generalnie to się nie martw, bo faceci to głupole, nie wiedzą co gadają!

Gość bnmvcx
Leciutko wkurzona??? Gratuluję. Dla mnie to gościa juz by w moim życiu nie było....

Gość karmazynowa mścicielka
w złości różne rzeczy mówią...wiem, niektóre słowa bolą, ale jak ktoś jest w afekcie:)) to najlepiej jednym uchem wpuścić a drugim wypuścić

Gość cheek
powiem wam ,że się tym mocno przejęłam :/ i nie mam na nic ochoty,zwłaszcza że w sumie z moją wiarą w siebie jest cieniutko.On nigdy się mną nie zachwycał,bo wydawało mi się ,że nie jestem na tyle ładna ,ale widzę ,że to raczej od tego nie zależy!

Gość karmazynowa mścicielka
jęsli on zauważy, że Twoja niska samoocena jest Twoim czułym punktem, to tym samym włożysz mu broń w ręce...przy każdej kłótni będzie chciał Cię sprowadzić do parteru

Ja nie mam takiego problemu, nie uważam się za ładną - inni mnie za taką uważają, w tym (na czele) mój facet. Ale nie ma dla mnie nic gorszego niż takie traktowanie, ocenianie i w ogóle po wyglądzie... bo co to za kryterium? Dla mnie żadne, żeby nie powiedzieć średnie. Cóż... ja bym wzięła go na rozmowę, szczerą. Zapytałabym wprost czego on w ogóle ode mnie (w sensie od Ciebie) oczekuje i jaka musiałabym (musiałabyś) być, żeby jemu całkowicie odpowiadać.

Gość melania maniakalna
akurat jestem po lekturze to moze zacytuje: (wiem,że tu nie o wagę chodziło...ale przecież to nieistotne) wielka różnica dzieli dokuczanie od znecania sie. Żart „Dzwoniła Bjórk. Chce,żebys oddała jej te sukienke" to dokuczanie. Słowa „Rany, ale sie robisz gruba" to znecanie sie. Ale najwieksza różnica tkwi w tobie.Bo przecież jestes o wiele za dobra na to, by tak cie traktowali tacy meżczyzni." Żebyś nie skończyła tak (jak mu się wreszcie uda poznać jakąs pannę w autobusie;) : Wymówka „Ale ja przytyłam" Drogi Gregu, Spotykam sie z facetem od dwóch lat. Sadziłam,że układa sie miedzy nami naprawde dobrze, ale on po wizycie u rodziny powiedziałmi, że przespał sie z kobieta, która poznał w barze. To mnie dobiło. Spytałamgo, dlaczego to zrobił. Przyznał, że troche przytyłam i już go nie pociagam. Nie wiem, co mam o tym myslec. Ma racje. Rzeczywiscie przytyłam około 10 kilo. Powinnam z nim zerwac czy zaczac chodzic na siłownie? Beth Z B I U R K A G R E G A Droga 10 Kilo, Uważam, że powinnas definitywnie pożegnac sie z osiemdziesiecioma piecioma kilogramami, czyli ze swoim beznadziejnym chłopakiem, a nie z dziesiecioma, o których mówisz. Zdradził cie i nazwał gruba. Ile odwartosciowujacych koktajli białkowych może wypic jedna osoba? Usprawiedliwianie zdrady twoja waga jest nie tylko złosliwe, ale przede wszystkim bezpodstawne. Jesli facet ma problem z czymkolwiek, co dotyczy waszego zwiazku, powinien o tym z toba porozmawiac, a nie szukac rozwiazania sposobem "włóż członek w inna pochwe". Pomysl tylko, jak taki ktos zareaguje, kiedy zajdziesz w ciaże albo zestarzejesz sie i bedziesz miała troche zmarszczek? Albo jesli włożysz cos w kolorze, który mu sie nie spodoba? Pozbadz sie. tego drania, bo jak nie, to przyjade i zrobie to za ciebie.

Gość cheek
dzięki dziewczyny! macie rację , zawsze go idealizowałam ,ale trzeba zejść na ziemie!to on jest prostakiem i pustakiem!Najgorsze jest to ,że jakby nas porównać to ja wypadam znacznie lepiej... a on i tak potrafi mi dosrać!Muszę szerzej otwierać oczy na pewne sprawy...i postawić w końcu siebie na pierwszym miejscu.