janiołek 0 Napisano Listopad 14, 2007 Hej, jest dokładnie 15 prostych pytań. wypełnicie? Będę bardzo bardzo wdzięczna ;) http://webankieta.pl/ankieta/w1hpoetadmu4/p wszystkim z góry dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nibys 0 Napisano Listopad 14, 2007 proszę bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 14, 2007 wypełnione :D jakbyś mogła, to podaj później wyniki, jestem ciekawa czy będę w średniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana * 0 Napisano Listopad 14, 2007 ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Listopad 14, 2007 dzięki, na pewno podam wyniki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takaONA26 0 Napisano Listopad 14, 2007 wypelnilam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania z Poznania 0 Napisano Listopad 14, 2007 chciałam nieśmiało zauważyć, że jak na trzecie pytanie odpowie się \"nie\", to reszta pytań jest bez sensu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drozofilia 0 Napisano Listopad 14, 2007 a czy mozna podac wiecej niz jedna odpowiedz? w przypadku pyt. 4 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Listopad 14, 2007 nie no. nawet jak ktoś nie ma zamiaru kupować, to może rzeczywiście 4 pytanie jest bez sensu ale i tak moze mieć jakieś wyobrażenie o produkcie ;) ale dzięki za zwrócenie uwagi. trochę się śpieszylam i i literówki mi się wkradły i w ogole taka ciute niedorobiona ta ankieta, ale to co najważniejsze w sumie jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aż się uśmiechnęłam Napisano Listopad 14, 2007 wypełniłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Listopad 14, 2007 tak, można kilka, ale najlepiej nie więcej niż 3 :) też zapomniałam o tym napisać ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drozofilia 0 Napisano Listopad 14, 2007 ok, wypelnilam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Listopad 14, 2007 cholerka, jakiś błąd się zrobił i pojawia sie wypelniona ankieta brr :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre...... dobre Napisano Listopad 14, 2007 moje odpowiedzi :D specjalnie sprawdziłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Listopad 14, 2007 a to nie jest żaden błąd tylko jeden komuter - jedna ankieta - wszytko jest oki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shamanka08 0 Napisano Listopad 14, 2007 napisałam, proszę bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia eff Napisano Listopad 15, 2007 wypełniłam, jestem ciekawa. swoją drogą to liczę że produkt się pojawi, ba. brakuje mi właśnie takich produktów na rynku. długo szukałam chipsów jabłkowych, a jak już znalazłam, to okazało się, że za mikroskopijną paczuszkę trzeba zapłacić dosyć wygórowaną cenę. a zdrowych przekąsek jak na lekarstwo [ dlatego chrupię świeże jabłka:] pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Camelka 1987 Napisano Listopad 15, 2007 wypełnino;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Camelka 1987 Napisano Listopad 15, 2007 wypełniono:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carinio 0 Napisano Listopad 15, 2007 Zrobione. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wypelnlam ale Napisano Listopad 15, 2007 nie bardzo rozumiem te skórki jalkowe. Skorki sa twarde,czesto sprzyskiwane chenmi, po wysuszeniu chyba niejadalne? Bardzo lubie jablka suszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 15, 2007 i co z ankietą?? wypełniona i autorka znikła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nataliii Napisano Listopad 15, 2007 Wypelniona i wyslana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Listopad 15, 2007 dzięki dzieki, fajne z Was kobiety :D nie zniknęłam wcale. brakuje mi jeszcze niestety 80 odpowiedzi :( ale może jeszcze się uda dobić. do wypelnlam ale właśnie problem w tym, że ciężko wytłumaczyć, jak to wygląda. ja też jakbym usłyszała opis, nie widząc i nie próbując tego produktu, to pomyślałabym, że to nie jest coś fajnego. nie chcę mowić, jak smakuje itd, bo może ktoś się jeszcze skusi i odpowie :D w każdym razie to się zawija w taką roladkę na ciepło i potem je jako gryzałkę, przekąskę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30 na karku 0 Napisano Listopad 15, 2007 a to przepraszam i zwracam honor ;) w takim razie czekamy na zakończenie ciszy ankietowej ;) może ktoś jeszcze?? na wszelki wypadek i ja powtórzę, mnie ten produkt spodobał się (przynajmniej i z opisu :) ) http://webankieta.pl/ankieta/w1hpoetadmu4/p wypełniajce kafeteriusze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhgfdsa Napisano Listopad 15, 2007 zrobione:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i proszę bardzo Napisano Listopad 15, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 15, 2007 no mnie zachęciła ta propozycja ;) przyznam że czasem wyjadam suszone jabłka z karmy dla moich świnek morskich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janiołek 0 Napisano Listopad 16, 2007 zostało mi już tylko 50! bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję jeszcze raz! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez tak mialam Napisano Listopad 16, 2007 zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach