Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufyfufufyfuyfy

Nietypowy problem. Pomocy

Polecane posty

Gość ufyfufufyfuyfy

podoba mi sie chlopak, ktory flirtuje z inna dziewczyna. Wiem, ze nie zwraca na mnie uwagi, ale mam z nim dobry kontakt. Sek w tym, ze on raczej z ta dziewczyna nie bedzie. Ja nie mam chlopaka. Chce sie zblizyc do niego jakos emocjonalnie. Wiem, ze ma jakies problemy z ta dziewczyna, ale nie zwierzal mi sie z tego i nie chce go o to pytac wprost. Chce, zeby sam zaczal mi o tym opowiadac. Co mam zrobic? Moze najpierw ja mu sie zwierze, wymysle jakis problem? Tylko jaki? Co moze nas zblizyc emocjonalnie? Cos co sprawi, ze bedzie lubial rozmawiac ze mna. Pomocy!

Gość zrob mu loda

Gość ufyfufufyfuyfy
Poprostu musze wymyslec cos, zeby mu sie zwierzyc. Wtedy on poczuje, ze mu ufam i zapewne zaufa mi. Chodzi mi o stworzenie wiezi emocjonalnej miedzy nami. Co zrobic w tej sytuacji?

A po co Ci wa wieź? Będzie cię uwazał za kumpelę a nie potencjalną partnerkę i na pewno nigdy nie będziecie razem.,

Gość ufyfufufyfuyfy
Nie wierze w przyjazn damsko-meska. Pewnie predzej czy pozniej i tak by z tego co wyniklo. Wole zalapac z nim wiez, niz wzdychac do niego po katach. Chcialabym sie z nim chociaz zaprzyjaznic.

Gość ufyfufufyfuyfy
pomysł z lodem fajny, ale tak od razu mam?

Gość ufyfufufyfuyfy
Podszywy oczywiscie da sie rozpoznac. Macie jeszcze jakies rady, wskazowki?

Gość hihihihnnuuu
odswiezam

Gość hihihihnnuuu
nikt nie ma zadnych pomyslow?

Gość hihihihnnuuu
?

Gość spytaj go wprost czy chce
byc twoim chlopakiem.A jak sie wstydzisz to wypij sobie wczesniej 2 piwka

Gość hihihihnnuuu
ja chce zyskac w nim przyjaciela, nie prosze was o rade jak go poderwac, tylko jak zblizyc sie z nim emocjonalnie.

Gość no nie nooo
moze to dobry pomysł z tym zwierzeniem spróbuj ... nic innego nie moge na razie wymyśleć

yyy...chcesz zmyślać sobie jakieś historyjki żeby cię polubił i ci się zwierzał...?;/ a nie wolisz żeby polubił ciebie taką jaką jesteś a nie taką jaką będziesz chciała przed nim udawać ;/ myślisz że cię polubi jak mu powiesz że cię zgwałcił sąsiad matka bije a tata wyjechał z ciocią basią ?? ;/ z resztą to go może tylko zniechęcić...i wcale nie gwarantuje że będzie ci się zwierzał...

Gość hihihihnnuuu
nie chce zmyslec nic co jest niemozliwe. Tylko jakis taki maly problem, zeby nawiazac rozmowe. Nie wiem kompletnie jak zdobyc jego przyjazn. Wiem, ze nie otworzy sie on przede mna, jesli ja nie zrobie tego pierwsza. Jak myslicie, z jakiego nawet blachego powodu moge mu sie zwierzyc?

Gość hihihihnnuuu
Bo w tym momencie mylicie pojecia. Ja chce, zeby mi sie zwierzyl, stal sie moim przyjacielem. Nie chce go uwiesc. Tylko jak to zrobic?

Gość no nie nooo
np. ze cie chłopak rzucił dla innej - bedzie wiedział ze jestes wolna...

Gość hihihihnnuuu
on wie, ze jestem wolna, zna wiekszosc moich znajomych. Chce wymyslec cos blachego. /kiedy ja sie przed nim otworze, on zrobi to samo.

Gość łojezu ale masz problem
popłacz mu sie, że nie masz chłopak a chciałabyś iść gdzieś na dyskoteke itp, na andrzejki ,bo jestes taka samotna, a on taki wporzo gość, i chciałabys iść z nim, bo on taki właśnie wporzo i mu ufasz że ci nie dorzuci tabletki gwałtu do drinka i że mozna na niego liczyć, itp, ale sie wstydzisz ,bo sobie pomysli że jesteś jakąś nieudacznica łojejej cos w tym stylu. jak dobrze sie popłaczesz, to facet pewnie zmięknie i bedzie z toba gdzies chciał iść, to wtedy nakręć jakąś imprezke u znajomych, i faceta sobie na tej imprezce już urobisz. :)

Gość raspberrry90
ejjj;) no to masz problem..ja w sumie mam tak samo i jak inni nie polecam przyjazni damsko-meskiej! kurcze przyjaznie sie z facetem ktorego kocham 2 lata i co? tak owszem zwierzał mi sie nawiazalismy taka wiez o jakiej Ty myslisz ale nic dalej sie nie potoczyło..i najakiej balandze sie całowaliśmy spoko..miałam nadzieje ze cos z tego bedzie ale nie on dalej ma mnie za kumpele i wiesz doszłam do wniosku ze mimo wszystko go zdobede! ale nie bede jego przyjaciółka bo to tak sie skonczy jak wczesniej..po prostu postaraj sie zwróic uwage z inneej strony zmien cos w sobie niech widzi w Tobie dziewczyne a nie kumpele!:)

Gość fjdfdjdfjsfjs
ja chce, zeby chociaz zobaczyl we mnie kumpele. Chce wiedziec, co sie u niego dzieje, chce, zeby mi sie zwierzal. Ale jak ta wiez nawiazac? Bo jeszcze nie przeczytalam tu zadnej odpowiedzi na ten temat. Nie mam zamiaru przed nim plakac, chce zrobic to w normalny sposob, niby przypadkowo.

Gość tejketjkekmet
??????

Gość ymyytymnystsyt
?

Gość a on zna się
np. na kompie? Jaki problem poudawać lub nie, niewiedzaca i potrzebującą pomocy przy jakichs programach itp?

Gość ymyytymnystsyt
Raczej sie nie zna. Ale jak go poprosze o pomoc przy kompie to nic raczej nie zmieni. Chce stworzyc jakas wiez.

Gość gwsgdsgsd
zadnych wiecej pomyslow?