Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meryen

mega dół......................

Polecane posty

Gość jaaa...
to tak jak ja

wyluzuj.. jutro pewno będzie gorzej.. ja tak mam. Wydaje mi się że psychicznie osiągnełem dno.. nic z tego.. budzę się i często bywa gorzej.. 🖐️

Gość Kikaaa
:(:(:(:( ja tez mam dola

to ta pieprzona jesien tak na was dziala, wlasciwie to ja doła nie mam, ale sie fizycznie tak kiepsko czuje, ciagle zmeczona, mimo ze wyspana, to senna, nic mi sie nie chce etc. etc. niech wreszcie bedzie wiosna 😭

chociaz dzisiaj znalazlam sposób, aby sie tego uczucie pozbyc....ubralam sie cieplo i pol godziny na rowerku :) i czuje sie jak nowo narodzona ;) jutro powtórka :)

na przekór wszystkiemu i wszystkim żyj z uśmiechem na ustach, choćby kosztować cię to miało nowych zmarszczek wokół ust i oczu, codziennie rano podśpiewuj sobie, zrób parę podskoków, uśmiechnij się do swojego odbicia w lustrze, zrób komuś jakiś niewinny żarcik, szepnij komuś coś miłego, pomóż komuś, kto potrzebuje pomocy....a nie tylko wiecznie pisz, że masz doła. walnij sie w czoło, a będzie ci wesoło! :D luziik! :D

Gość jaaa...
a ja zazwyczaj jak przespie problem to potem jest ok,takze ide spac.Kolorowych wszystkim dolujacym sie

chlopak ktory mi sie podoba...olewa mnie...masakra a kumpelki dzis ogladaly suknie slubne ...masakra poslucham hima i przjedzie!