Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginger wannabe

podobaja wam sie rude wlosy?????????????????????

Polecane posty

Gość ginger wannabe

bo ja marze o takich od dawna. mam niebieskie oczy, karnacje taka srednia (nie blada, ale nie ciemna) i w sumie mysle, ze by mi pasowaly, ale jakos tak sie boje. nie wiem czego... potem chyba trudno do blondu wrocic, bo teraz jestem blondynka. tzn trudno byloby do blondu wrocic w moim przypadku, bo mam suche i zniszczone wlosy. a mowiac rudy mam na mysli typowy gleboki rudy, prosze nie mylic z roznymi odcieniami czerwieni. podobaja wam sie takie???

Gość 1989.aaa
ja uwielnbiam, farbuje od roku, tylko mam zielone pczy to chyba bardzije pasuje ale do niebieskich tez pewnie bedzie. Nie dowiesz sie poki nie sprubujesz, do odwaznych swiat nalezy :P Tylko jesli masz b. ciemne brwi w co watpie skoro jestes bloncynka to musisz sobie tak wyregulowac zeby byly w miare cienki bo inaczej bedzie to kretynsko wygladalo :P

Gość ginger wannabe
brwi mam jasne. a dokladnie na jaki odcien rudego farbujesz???

Gość ja farbuje na rudo od 15 roku
zycia, 5 lat juz to trwa...kocham rudy, ale taki marchewkowy (tak odcien o jakim naturalne rudzielce moga pomarzyc), uzywam farby loreal...jako jedyna z dostpenych na sklepowych polkach farbuje moje ciemne wlosy...u fryzjera nie probowalam ;) w sklepach fryzjerkich dostaniesz tez kulki revlon....jest to taka kula z czystym barwnikiem, ale ona calkiem oczojebna sie wydawala...zamierzam wyprobowac :) kosztuje ok. 25-20zl, jej trwalosc do miesiac lub dluzej, zalezy jak Twoje wlosy beda ja chlonac (jak pisalam wyzej to sam barwnik, nie farba). polecana jest na ajsne wlosy lub juz ufarbowane by ozywic kolor :D

Gość ja farbuje na rudo od 15 roku
mialo byc oczywiscie 15-20zl :)