Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złośnica222

faceci mnie ciągle zaskakują,ale, jaja

Polecane posty

wiecie co dziewczyny, zpaoznalam sie z super przystojniakiem no i zawracal mi gitare dzwonil 10 tysiecy razy dziennie, pisal itp., itd., zapewnial , ze nie ma dziewczyny, no i w koncu pewnego dzionka zapytalam sie o cos na pewnym forum tematycznym-na pewno nie na kafeterii i okazalo sie, ze to jest jego dziewczyna:P, wkapal sie jak nic:P,

Gość a o co chodzi
?????

Gość boshh
chcial cie bzyknac na boku co w tym dziwnego :P

bez agresji prosze:P. Poznalam, sie z fajnym facetem-fajnie nam sie rozmawialo i w ogole. I keidys na samej poczatku znjaomosci zapytalam sie czy ma dziewczyne-on stwierdzil, ze nikogo nie ma i jest wolny. Pewnego dnia zapytalam sie na forum internetowym o pewna rzecz w zwiazku z dana osoba,(to jest ktos dosyc slawny) , no i w koncu od slowa do slowa dogadalam sie z pewna dziewczyna, ktora okazala sie jego kobieta:P

Gość lhsldhala
ona to Doda a on to ten piłkarz?!?! :P

Gość proszę napisz że masz 12 lat
bo stracę zupełnie wiarę w kobiety :o

Gość a jaaaaaa
a jak poznałaś że chodzi o tego samego mężczyzne ? napisałą że ten jej to wysoki brumet o niebieskich oczach i np. z Wawy .. a Ty że to właśnie ten ... albo mówi do niej kotku , a ten Twój też :)

to masz niespotykane szczęście. W jakiś dziwny sposób przypadkiem trafić na dziewczynę tego faceta. A swoją drogą o co sięzapytałaś, że wyszło: o to jego dziewczyna? w lotka to już nie graj bo swój życiowy zapas szczęścia wyczerpałaś ;)

eeeeeeee i z wami to gadac jak wy tylko krytykowac potraficie a nie normalnie rozmawiac. Nie mam 12 lat, i nie o to mi chodzi, ze sie zawiodlam i ze jestem naiwana tylko o to, ze faceci robia czasami bezmyslnie rzeczy-zeby zdradzac trzeba to potrafic.

Gość a jaaaaaa
To nie jest złośliwość tylko musisz mieć dowody i jakieś fakty które pozwolą jednoznacznie stwierdzić że Bolek i Lolek to ten sam facet :p

ha ha sytuacja jest bardziej skomplikowana, hmm..jakby wam to napisac...ok, to bylo tak: nie napisalam, ze taki i taki wysoki brunet, po prostu napisalam imie jego, o tym miejscu w ktorym go zapoznalam-to forum dotyczylyo tego miejsca-i tam wiele osob o nim sie wypowiadalo, wiec zapytalam sie czy ktos mi moze cos powiedziec o nim wiecej, no i napsial mi dziewczyna ze ona go zna i to bardzo dobrze..no i tak sie zaczelo...potem zgadzal sie jego poczatek nr telefonu ., itp., itd.,

no i co najlepsze umowilam sie z ta dziewczyna:) hehe chce z nia pogadac, bardzo mnie rozbawila ta sytuacja;), niestety dwoch pieczeni na jednym ogniu nie da sie upiec:P

Gość a jaaaaaa
hmmmmmmm no to masz babo placek to faktycznie zwracam honor :)

hmmm...nie wiem...zobaczymy co On bedzie mial mi do powiedzenia na ten temat-ja sie nie zloszcze, bo ani nie bylam w nim zakochana a ani nie wiem co-ale po co stroic glupa-swiat jest maly;). poza tym do tego jeszcze jakies sceny zazdrosci mi urzadzal, kiedy ja znim nie bylam, i nie pozowili do mnie zadnemu facetowi podejsc jak bylismy w klubie-paranoja:P.