Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynikotynowa dziewczynka

Desperansa jestes??

Polecane posty

Gość jakie to ma
pomaranczowe wpisy wyzej nie sa moje to moj trzeci i ostatni juz post do ciebie bez odbioru:o ciezko kapujaca jestes:o

tak tak kochana! rozumiem, że nie tylko przyszłość umiesz przepowiadać, ale i orzekanie w sprawach czyjegoś rozumowania na podstawie paru postów są Twoją mocną stroną?? zapewne jesteś bardzo inteligentna, super idzie Ci na diecie o ile w ogóle Ci taka potrzeba i wiesz wszystko o wszystkim ( no oczywiście ktoś się pod Ciebie podszywał....), a już na pewno nie jesteś ZAWISTNA :-D ;-) no i niech Ci będzie - za dzień za dwa dopadnie mnie wilczy głód, rzucę sięna żarcie i dopadnie mnie jojo :-o będę nie tylko ciężko kapująca ale i ciężko po ziemi stąpająca... eeeh! z braku argumentów najlepiej kogoś bezzasadnie obrazić... ciekawa taktyka...

toż to szczyt zazdrosci - żebym nie poczuła sie za dobrze ze spadającymi kg, to zakompleksiona i zawistna koleżaneczka musi mi wmówić, że będę miała jojo, a w dodatku jestem głupia... hehehehehe ludzie są dziwni...

Gość Desperansa masz
może gotowy jadłospis diety 500 kcal na kilka dni-14 dni i mogłabyś mi wysłac mailem ?

to z resztą lepsze, niż z góry narzucone jedzenie, bo możesz uwzględniać w dziennym jadłospisie to, co lubisz jeść :-)

Gość Desperansa masz
a nie pogniewasz się jesli poproszę Cie o menu na pare dni takiej 500 kcal ?

Gość Desperanso ok
przepraszam za kłopot i dziekuje

mi sie wydaje ze te laski ktore sie rzucaja na desperanse po prostu jej zazdroszcza:p najwazniejsze jest to ze ona dobrze czuje sie na tej diecie, nie meczy sie i ladnie chudnie. Jesli dieta 500kcal jest dla kogos meka to niech poszuka sobie innej ! A co do jadlospisow - dziewczyny mozecie jesc wszystko tylko musicie liczyc kalorie Np. na sniadanie : mozna jajecznice badz owsianke(200kcal) potem w miedzyczasie goracy kubek (60) Na obiad chude miesko z warzywami (150) I na kolacje serek wiejski light - niecaly (100) no i mamy ok 500kcal :) i to wcale nie jest tak malutkoo trzeba odpowiednio skomponowac jadlopis pozdrawiam 🌼

Gość truskaweczko dzięki

Ja jestem obecnie na diecie SB i dzis zjadlam ok 550kcal a jestem najedzona (przed chwila zjadlam obiado-kolacje) Oto co dzis zjadlam Ś : jajecznica z 2och jajek z pieczarkami i chuda szynka II Ś : bardzo mala porcja salatki warzywnej (troszke pomidorka,swiezego ogorka,szczypiorku i fety) z odrobina jogurtu light Potem w miedzyczasie kubek jogurtu nat. 0% tl. I niedawno na obiado-kolacje - pyszny bigosik z chudym mieskiem i kawalkiem kielbaski pychaaaaaa :D + 5 migdalow + kilka fistaszkow ito wszystko na dzis. nie mialam okazji zjesc szybciej obiadu bo mialam zajecia i wogole jakas dzisiaj zalatana bylam :P

truskaweczko 🌼 a to przykładowy jadłospis: (z tymi poprzednio podanymi) 1 -kanapka z chudą wędlinką -talerz zupki -jabłko -galaretka owocowa 2 -jajecznica z 2 jajek -serek wiejski -1/2 marsa delight albo 4 kostki czekolady 3 - 2 parówki z kromką chlebka - brokuły - jogurt owocowy 4 - bułeczka z tuńczykiem - sałatka warzywna 5 - jajko na miękko, kromka chlebka - 2 gołąbki, trochę mizerii 6 - kromka pieczywa chrupkiego z białym serem i miodem - talerz zupki - 2 parówki drobiowe - jogurt 7 - płatki kukurydziane na mleku - 3-4 kotlety sojowe, pomidor - grejfrut 8 - 3 kromki pieczywa chrupkiego z dżemem niskosłodzonym - jajko sadzone, fasolka szparagowa ( dziś zajadałam - uwielbiam :-)) - serek wiejski 9 - bułeczka z wędlinką - kuraczak, kapusta kiszona - jogurt 10 - kanapka z tuńczykiem i pomidorem - trochę ryżu z warzywami - jabłko 11 - princessa :-P - talerz zupki - kalafior gotowany, jajo sadzone starczy?

Gość do Desperansy
jestes wielka.Bardzo uczynna z Ciebie kolezanka,dziekuje slicznie

Desperansa------sorry, ze zadaje tak intymne pytania, ale jak wyglada u Ciebie z okresem? Krwawisz regularnie?? Bo mi przy takim odzywianiu okres zanikl na 6 dluuuuugich lat :(. Grozila mi bezplodnosc:(.

proszę bardzo. Cieszę się, jeśli pomogłam :-) napisałabym więcej, ale nie mam zbyt wiele czasu.. rew na początku diety miałam okres. teraz jeszcze jakiś tydzień do następnego. zobaczymy...

Gość Desperanso
menu swietne,przyda się dziewczynom,FAJNA jestes,pomagasz innym,nie zmieniaj się nigdy 🌼🖐️