Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet_poprostu

co sądzicie

Polecane posty

Witam, napiszę krótko, jestem z dziewczyną już jakieś 1,5 roku, kocham ją całym sobą, dla niej wszystko ale....ona nie ma dla mnie zbyt wiele czasu, zajmuje go jej uczelnia i inne dodatkowe zajęcia, mówi że kocha ale widzimy się mało, mnie to boli, coraz częściej chodzi mi po głowie rozstanie, jestem słaby tak bardzo ją kocham ale to mnie rani, taka sytucja. co dalej ? Ma to przyszłość ?

Gość Czasami Justyna
Co dalej? Ja nie prorok, ale im dalej w las, tym więcej drzew. Jeżeli ją kochasz, to spróbuj ją zrozumieć - i oczywiście powiedz jej, że zależy Ci, żebyście się widywali częściej. A to, że się dziewczyna troszczy o jej sprawy codzienne, to tylko dobrze o niej świadczy.:) Czy wolałbyś, żeby zawaliła szkołę czy zaniedbała inne obowiązki - niby z miłości do Ciebie - a przez to czuła się nieszczęśliwa? Jeżeli kochasz - daj jej żyć.:)

Gość gf34
a mieszkacie razem?

Gość Camelka 1987
Dokładnie....mysle, że byc może ona chce skończyć szkołę, mieć dobre wykształcenie, świetna pracę....a ta miłość spotkała ja nieco "nie po drodze". ona Cię kocha i napewno zależy jej na Tobie, z tym, że tak samo zależy jej na nauce. musisz być cierpliwy i czekać- jeśli masz na to siłę i ochotę, zyczę powodzenia:)

Powinieneś sie raczej cieszyć, że nie trafiłeś na kobietę-bluszcz, która dla faceta jest gortowa poświęcic wszystko, tzn. ambicje, dążenia itd.