Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość good morning

w jakim miesiącu najlepiej urodzić?

Polecane posty

Jak chcecie zaplanować to unikajcie zimy :( ja mam termin na początek grudnia :( jejku ile to człowiek sie musi już teraz nagłwoić co kupic takiemu maluszkowi, zeby mu było ciepło , no bo wychodzić z maluszkiem trzeba, ja dodatkowo będę musiała swojego ciągnąc nawet na zdjecie szwów , bo szpital mam 30 km od domu :( a nie mam ani teściowej ani matki :( nikgo z kim mogłabym maleństwo zostawić na te 3 godziny, bo dojazd i powrót + kolejka na zdjęcie szwów :( Makabra ! Do tego na badanie słuchu i USG bioderek też mauszka będe tarmosić te 30km w jedną stronę i to wszystko w zimie :( Juz mi się płakac chce :( Powodzenia w planowaniu terminu porodu :)

catherina :) Fakt , Barany są uczciwe, to się zgadza. Dla mnie to akurat bardzo ważne. Ale to raczej nie wynika z uczciwości. Baran nie kłamie bo nie musi. Po prostu nikogo i niczego się nie boi :D:D:D I fakt jest szczery. A nawet powiedziałabym, że cierpi na nadszczerość. Obce są mu wszelkie niuanse, jakieś przypochlebienie się komuś, zrobienie na kimś dobrego wrażenia... po co? Jakakolwiek mediacja, kompromisy też nie wchodzą w grę. Baran wie i już . A jak wie to tak ma być. A jak ktoś się nie chce dosstosować, to jego problem. Jest natomiast bardzo punktualny. Mam w rodzinie kilka Baranów, niestety.