Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doub-Pen

Wierzycie że Kaczyński istnieje ?

Polecane posty

Gość Doub-Pen

Bo ja nie! Nigdy go przecież nie widziałem na oczy. Myślę że to wymysł mediów bo oglądalność spadała i trzeba było trochę rozrywki wprowadzić (horror z happy-endem). On nie istnieje. To fikcja medialna. Założe się że gra go w sejmie jakiś aktor. Specjalnie ustylizowali go na wariata żeby był kontrowersyjny. To robota TVN, Polsatu, GW i Radia Maryja. A oni się teraz z Was śmieją do rozpuchu.

Gość romannnnnnn
Tez o tym kiedys myslalem.

Specjalnie ustylizowali go na wariata żeby był kontrowersyjny. W sejmi znadzie się więcej wariatów. Ja widziłaem kaczkę osobiście. Jako prezydent Warszawy był na jakieś uroczystości w szkole. Przynudzał okropnie.. ale nie sprawiał wrażenia wariata.

Przypomniało mi się Bartoszewski swym ostatnim sławnym wystapieniem, sprawił na mnie takie wrażenie.

Gość romannnnnnn
A jednak sprawdza się powiedzenie pozory kłamią. Ja zawsze staram się oceniac ludzi nie po pozorach, wyglądzie czy nawet tym co mówi a po czynach. I tu już uwidacznia się wariactwo Jaro. A Bartoszewski to już starszy człowiek który przeszedł w życiu pewnie więcej niż my wszyscy tutaj na forum.