Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiatko-1983

Zajscie w ciaze - 2 dni po okresie

Polecane posty

Gość kasiatko-1983

mam pytanko male:)otoz tak okres mam co 27 dni...ostatni mialam 13 pazdziernika, w tym miesiacu 7 listopada do 13 listopada..wspolzylam z mezem 13 listopada bez zabezpieczenia i 14 listopada bez zabezpieczenia..czy jest szansa ze zajde w ciaze...wiem mam 24 lata ale na cyklach sie nie znam...a bardzo bysmy chcieli miec dziecko...prosze o odpowiedz z gory dziekuje:)

Gość nie ma takiej opcji

Gość impresja*
ja mam owulacje zeraz po miesiaczce-zaszłam w 5 dni po okresie

Wkurzają mnie takie topiki \"czy mogę być w ciąży\". A skad to my mamy wiedzieć? Mamy wiedzieć kiedy masz owulacje? :-(

Gość przy dobrych układach
zostaniesz mamusią. Bo nawet licząc na oko, to polowa cyklu to 13 + - 5 czyli 8. Współżyłaś w 8 dniu cyklu a plemniki żyją w sprzyjających warunkach 72 godziny. Więc jeśli przetrwały, to masz sporą szansę na córeczkę :-)

a nie macie wrażenia że to jest idiotyczne pytanie z gatunku statystyki? statystycznie skoro cykl ma 27 dni to owu powinna być ok 13 dnia cyklu. ale każdy organizm jest inny więc udzielenie odpowiedzi na to pytanie jest niemożliwe bez obserwacji lub testu owulacyjnego

Gość kasiatko-1983
ja wiem ze powinnam wiedziec ale kurcze nigdy wczesniej mnie to nie interesowalo...bralam tabsy...platsry wiec same wiecie ze wtedy sie nie liczy:(teraz nie biore antykoncpecji od czerwca..jem kwas foliowy...witaminki tak na wszelki wypadek...ale tak naparwde dopiero wczoraj zrobilismy cos celowo....i tak pytam zeby wiedziec czy za jakis tydzien zrobic test np nie? dzieki wam z gory:)

Gość bvyugfkue
ja zaszlam w ciaze 2 dni po okresie:))) ale nie spieszylabym sie jeszcze z testem:) poczekaj,jesli spozni ci sie okres to dopiero wtedy zrob:)

tak jesli masz barzo krotkie cykle , ja nie wierze np w zajscie w ciaze np w okres no ale nie o tym topik :)

Gość kasiatko-1983
coz chyba pozostaje mi tylko poczekac:)i zobaczyc ale to by byla mila niespodzianka...bardzo pozytywna:)bo wkoncu sie myle ilu dniowy jest moj cykl...chyba 26 lub 27 dni...czyli wiec polowa cyklu wypadalaby jakos teraz..wiec jakas szansa jest?:)cieszy mnie to