Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camarera___

Panowie wolicie bułeczki czy motylki?

Polecane posty

Gość Camarera___

Gość dziarski chłop
Duże wary sromowe są fajne, więcej seksu z nich bije, jest co ssać

Gość Camarera.___
Jak wypięłam dupcię mojemu ukochanemu to się wystraszył, że to bezzębny, śliniący się buldog z pianą na przerośniętych faflach:O

Gość cala w kupie
wola chałki :P

Gość kasatana
a co to sa motylki i buleczki? Jestem kobieta a nie wiem :D znaczy sie wiem, ze idzie o wargi sromowe ale ktore to ktore ;) No i przy okazji pytanie do panow... jakie wolicie, duze czy male? bo tez ciekawa jestem.. ja mam malutkie.. ( moj kiedys na poczatku powiedzial mi " masz takie malutkie te wargi a ja sie zapytalam czy to dobrze czy zle? a on ze super ( ale nie wierze mu ) ze super bo takie malusie do pieszczenia i ssania a jak sie podniece bardzo to sa wieksze i to fajnie wyglada.. Uwazam, ze mnie oklamuje.. wolalby pewno zebym miala duze. Tak samo z piersiami. Mam duzy rozmiar bo miseczke E a on wolal zawsze male, srednie.. przyznal sie a pozniej mi powiedzial ze teraz woli duze wielkie takie jak moje bo wczesniej nie wiedzial jak to jest z duzymi. Tez mu nie wierze :(

Gość bułkę z motylkiem proszę
:P

Gość bułkę z motylkiem proszę
:P

Gość ptaszek
Kasatana, dla mnie wydajesz się super. Marzę, żeby moja żona miała E. Gdy była b. młoda mówiła, że zamiast piersi ma dwa wypryski, ale nie było aż tak źle. To prawda, że można się przyzwyczaić. Poza tym inne sprawy są ważniejsze, niż rozmiary. Ale jeżeli Twój mąż mówi, że nie wiedział, jak to fajnie z dużym biustem, to pewnie mówi prawdę - teraz to docenił. Ja też się cieszę, bo wraz z wiekiem mojej Pani biust też jej się powiększył. Ale wiem, że to dla niej czuły temat: kiedyś zauwazyłem o jakiejś kobiecie w restauracji, że ma podobną figurę do niej, tylko biust mniejszy. Na to ona, że jeszcze nie słyszała, żeby miała od kogoś większy biust, tzn. powątpiewała, czy rzeczywiście tak myślę, jak powiedziałem. A tak myślałem naprawdę. Tak samo może być z Twoim mężem. Co do warg sromowych, to chyba ważniejsze jest to co Ty odczuwasz. Jeżeli widzisz, że Twój mąż z zamiłowaniem podchodzi do pieszczot, że nie musisz go do tego specjalnie nakłaniać, to znaczy, że wszystko jest O.K.

Gość motylek z buleczka
ta daa. :) ja mam taką. :D jest śliczna i taka apetycznie duża w sam raz do buzi.. mmm.