Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolusińska

szukam fajnego faceta dla mamy!!

Polecane posty

Gość jolusińska

witam, gdzie mogę znaleźć kogoś fajnego, miłego i porządnego dla mojej 44letniej mamy? znacie jakieś miejsca w sieci? a może jakieś inne sposoby?

Gość dante51
a mama wie że jej szukasz faceta? :] pokombinuj trochę, może nie umawawiaj jej od razu z kimś na randkę, tylko poszperaj w necie, podsuń jej jakieś fajne strony lub fora, niech ma poczucie, że sama sobie faceta znalazła. a może biuro matrymonialne? sporo się ostatnio pisze o internetowym, chyba "mydwoje" się nazywa, podobno ciekawe. zainteresuj się może tym :)

hmmm każdy chyba sam powinien szukać sobie partnera...może Twoja Mama ma po prostu przykre doświadczenia z mezczyznami i najzwyczajniej nie chce sie wiazac...nic na siłe...

pewne jest jedno..znaleźc musi sama... a jesli tego chce... to znajdzie na bank ;)

Gość trudne znależć faceta
bo albo po rozwodzie albo stary kawaler - czyli do niczego A rozwodnik z dziecmi i byłą zoną na karku...też do bani Wyboru duzego nie ma....

Gość holinka
ale co, jak po rozwodzie albo wdowiec to już znaczy że się do niczego nie nadaje? tak samo z kawalerem. moja znajoma poznała ostatnio kawalera po czterdziestce i co, świetny facet, kulturalny, zabawny, pracowity, tylko mu raz nie wyszło z jego wielką miłością jeszcze na studiach i potem już został sam. biuro matrymonialne to może być dobra droga, bo wiadomo dokładnie po co kto jest i czego chce. a to internetowe mydwoje.pl o którym pisałdante51 wygląda ciekawie i myślę że też można wziąć to pod uwagę. jak zdążyłam się zorientować, to tam na podstawie testu określają osobowość, potrzeby uczuciowe itp, i na tej podstawie "szukają" partnera. brzmi ciekawie, chyba sama się tym zainteresuję.

Gość pajenczynkaa
wiesz co, moze spróbuj faktycznie pokombinować z jakimiś portalami randkowymi-moja ciocia w wieku 38 lat tez poznała faceta przez internet i są szczęśliwi już 2,5 roku razem. a o tym mydwoje.pl słyszałam,ze sporo starszych osób się tam loguje, więc może twoja mama tez znajdzie tam tego jedynego.

Gość tak zwyczajnie po prostu
może na http://www.oldje.com/ +++ MUSISZ MIEĆ 18 LAT ŻEBY TAM ZAJRZEĆ +++

Gość supermodel....
otwórz jej konto na sympatii....

Gość tanczacy z wilkami
daj sobie spokój dziecinko ni można wszystkiego se robić na siłe...ja po prostu czekam na to przyniesie los

Gość doris_dorcia
Hej! Szukam faceta dla mamy najlepiej po 50dziesiatce :)