Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataja24

Delikatne plamienie a do porodu 8 dni. Niepokoić się??

Polecane posty

Gość kataja24

CZesc dziewczyny. Do terminu porodu mam 8 dni. Zauwałyłam plamienie, nie bardzo obfite, na pewno nie jest to czop, bo za mało, jest koloru blado brązowego. Czytałam ze plamienie takie moze być przyczyna rozwierania się szyjki maciy i ze moze występowac pod koniec ciązy...Na wizycie byłam we wtorek, lekarka stweirdziła rozwarcie z obu stron szyjki na 1,5cm i w sumie od tego wtorku po wizycie mam to plamienie do teraz. wczoraj okronie bolał mnie brzuch, ciągnęło mnie w pachwinach jak nigdy, nie wiem czy powinnam sie niepokoić?? Powiedzcie co myślicie??

Gość chciałam coś
to własnie jest czop

Gość kataja24
nie mozliwe chyba zeby to był czop...czop to ponoc spora ilość śluzu z krwią, u mnie to po prostu delikatne, brązowe plamienie...

Gość kataja24
kurcze dziwczyny napiszcie coś bo sie martwie...:(

Gość Jolka 83
czop nie koniecznie jest z krwia czop to taki brazowy sluz -ja tak miałam czemu nie idziesz do lekarza skoro masz obawy? nie rozumiem tego

Gość kataja24
Jolka, a jak duzo tego brazowego sluzu? Bo ja nawet nie czuje ze mi to leci, tylko na wkładce widze ze blado brazowe. Nie ide do lekarza bo byłam 2 dni temu i było ok, ruchy czuje i poza tym plamieniem i mocniejszym pobolewaniem brzucha i pachwin nic mi nie jest, wiec nie ma co panikowac.

Gość Jolka 83
tak to takie brudzenie nie czuje sie tego ze leci oznacza to ze lada dzien zaczniesz rodzic Ja to maiłam przed porodem jakies tzry dni

Gość kataja24
DZięki za odp. Myślisz ze powinnam zadzwonić do sojej gin i jej o tym powiedziec?? ze mam coś takeigo?? A miałaę sjeszcze dodatkowe jakies objawy oprócz tego plamienia??

Gość kataja24
czy nikomu więcej nie zdażyło się nic podobnego??

Gość do lalki bez chłopa
masz 8 dni do terminu wiec wszsytko moze sie zdarzyc dzon do lekarki