mursiana 0 Napisano Listopad 15, 2007 Witam!! Szukam ludzi mieszkajacych w Hiszpanii ktorzy mieliby ochote i czas czasem pogadac tak o wszystkim i o niczym. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwuniaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 15, 2007 a gdzie dokładnie mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mursiana 0 Napisano Listopad 15, 2007 Witaj W Puerto Lumbreras niedaleko Murcii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mursiana 0 Napisano Listopad 16, 2007 Szkoda ze nikt tutaj nie zaglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hi Napisano Listopad 16, 2007 Znam troszke Puerto Lumbreras daj jakis namiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mursiana 0 Napisano Listopad 16, 2007 chcialbys mnie odwiedzic?A z kim mam przyjemnosc jesli mozna wiedziec?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hi Napisano Listopad 16, 2007 Ok .mieszkam w Puerto de Mazarron ,pewnie Ci to cos mowi ,jestem tu ponad 10 lat i jestem facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mursiana 0 Napisano Listopad 16, 2007 Witaj Ja jestem tu od 5 lat calkiem niedaleko mieszkasz jakies 30 km nie bylam nigdy w Puerto de Mazaron ale czesto przejezdzam obok.Jak ci sie uklada w Hiszpanii o ile mozna zapytac.Czy u ciebie mieszka duzo Polakow tutaj nie ma nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hi Napisano Listopad 16, 2007 Troszke wiecej niz 30 km ale to zabi skok autem Ja nie narzekam nie moglo byc lepiej ,w Puerto mieszka teraz sporo Polakow ,czesto slysze polska mowe ale......... Tu nikt nie wie ze jestem polakiem wiec sie nie afiszuje moim pochodzeniem,wlasciwie to wole towarzystwo Hiszpanow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mursiana 0 Napisano Listopad 16, 2007 U a dlaczego nie podoba ci sie to ze jestes Polakiem.Mnie czasem brakuje kogos znajomego z mego kraju tak wiesz do pogadania.Lubie Hiszpanow i dobrze mi sie tu zyje ale czasami...Fajnie ze tak dobrze sie zaklimatyzowales no ale juz tyle lat tutaj jestes.Masz tutaj rodzine? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hi Napisano Listopad 16, 2007 Czasem mam ochote porozmawiac po polsku ale wiesz jak opinie niektorzy tu wyrabiaja . Chetnie z Toba porozmawiam ,ale moze nie tutaj Wlasciwie to nie mam rodziny ,mieszkam sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mursiana 0 Napisano Listopad 16, 2007 Moze i masz racje chociaz w Puerto nikt nic zlego o Polakach nie mowi moze dlatego ze ich tutaj nie ma hehe.Ja tam nie ukrywam ze jestem Polka jak narazie nie mam z tym problemow.Musze uciekac do pracy ale zajrze tu jutro lub pozniej wieczorkiem tez milo by mi bylo z toba pogawedzic.Moge ci podac nr.na gg chociaz czesto mnie nie ma wiesz jak jest.Prowadze tu swoj bar no a pozatym rodzina I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hi Napisano Listopad 16, 2007 ok milej pracy .GG tez mam wiec jak chcesz to moze sie kiedys spotkamy na kawie hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mursiana 0 Napisano Listopad 19, 2007 podaje nr gg3877454 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jesteem 0 Napisano Listopad 23, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach