Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knoxville

mój dziadek ma sto lat

Polecane posty

Gość knoxville

mój dziadek ma , a właściwie będzie miał sto lat na początku marca i dlatego cała rodzina zastanawia się co jaki prezent mu sprawić ? Może podpowiecie mi coś , proszę .

Gość raNikA-20
obrus

Gość knoxville
Nie sądziłam że w was tak mało inwencji , po co mu obrus , a jak mu zaśpiewamy sto lat , to ma umrzeć ???? bo przecież właśnie je skończy ! Zawsze mówił że ze setki nie spuszcza a teraz mówi że 120 na liczniku by sie przydało . Mój dziadek ,jest wyjątkowy , w ostatnich latach przeszedł 2 bardzo poważne operacje i nie załamał sie .Jest sprawny , sam je , ubiera się ,wychodzi na krótkie spacery.Ja nie robię podpuchy , proszę o pomoc , podpowiedź .

Gość hejeczkowa
a ja mam inny pomysl,ale to wymaga duzo pracy i poszukiwan Ja zrobilabym mu duzy obraz,wykonany z roznych zdjec rodziny,z roznych czasow jego zycia,taki obraz wyklejanka,historia calej rodziny,jego zdjecia z Wami i inne takie.Zrobilam raz takie cos dla babci,wisi w centralnym miejscu w domu:)

Gość raNikA-20
wazon

Gość e tam 120
200 lat 200 lat niech zyje zyje nam!! a ztym obrazem swietny pomysl. gorzej jak sie wzruszy i kipnie ;)

Gość knoxville
toratora , nie sadziłam ze jesteś tak zgryźliwa , zawsze z przyjemnością czytałam twoje wpisy, wydaje mi się ze ten pomysł z obrazem jest rewelacyjny ,dziękuję za podpowiedź , piszcie jeszcze , tylko proszę odrobina powagi.

Gość raNikA-20
mikser