Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiuniaZinGwa

JAK PRZEBIEGA OBRONA PRACY DYPLOMOWEJ?????

Polecane posty

ja mam sie bronic na dniach z prezentacja:/ powiedzcie, czy ktos oblal prace? czy jest w ogole taka opcja? z pracy dyplomowej dostalam 5. ale przygotowuje sie tylko z pracy dyplomowej. pytaja tez z innych rzeczy, nie na temat pracy dylomowej????

mnie pytaali tylko z pracy. Zadali mi takie pytania jakie tematy miały każde rozdziały...Zaczełam im gadać i gadać i gadać i po 5 minutach poprosili żebym opuściła sale bo stwierdzili, że ich jeszcze nikt tak nigdy nie zagadał. Oczywiście dostałam 5:D

Gość lololo
Ja miałam 2 pytania z pracy, a jedno ogólne z kierunku na jakim stiudiowałam. Były to same podstawy, ale denerwowałam się bardzo. Wszyscy obronili - na 4 i 5 :) Jak ktoś ma problem z odpowiedzią to ciągną za język, aż powie cokolwiek. Ogólnie jest sympatycznie.

Gość u nas
3 pytania jedno z kierunku studiów drugie ze specjalnosci trzecie z tematyki pracy .......raczej sie zdaje, jesli napiszesz prace w terminie to ,,musisz" zdac

no ja nie dostalam ani jednego pytania:[ sram w gacie... wiem ze przed matura tez sie spinalam a teraz sie z tego smieje, z obrana dyplomowa zapewne bedzie to samo nie mniej i tak stresik jest