Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarrka

Kto ma racje?? Odezwać się ?

Polecane posty

Gość sarrka

To było tak - przedwczoraj miałam zły dzień.Potrzebowałam mojego chłopaka,ale on był zajęty,i przez pięć godzin nawet smska nie mógł odpisać.Więc zrobiło mi się jakos tak przykro,i później byłam lekko zła.Ale wieczorem przyszedł,no i normalnie sie zachowywaliśmy,przytulalismy itp.Jak już usypiałam,to przysłał mi smsa,ze on chce wiedziec o co byłam zła.No to mu napisałam,że już nieważne,jestem zmęczona,i nie chce mi sie tłumaczyć. I on sie obraził,wczoraj napisał,że nie będzie sie odzywał ani pisał,dopóki go nie przeproszę za to,że sie tak zachowuję. To mu napisałam,że sie nie doczeka. Bo ja nie mam go za co przepraszać.I tak już drugi dzień milczymy... Nie wiem nawet,czy dzis przyjdzie.I co mam mu powiedzieć. Byc zła?

napisz naprawdę bez sensu sie obrażać o takie bzdury!! i nie chodzi o to kto ma racje takie myślenie jest bez sensu i prowadzi tylko do kłótni. najlepiej wytłumacz mu wszystko tak jak tu teraz na kafe.

ty uważasz ze nie masz za co go przepraszać on tez! i ikt nie przeprosi nie lepiej od razu wytłumaczyć sprawę i sie pogodzić. a nie unosić sie głupia duma??

Gość sarrka
Ja wiem,że on nie mógł napisac wtedy nic,ale chodzi mi o to,że karze się przepraszać...I w ogóle mam wrażenie,że wcale mu nie zależy,skoro tak łatwo mu przychodzi takie nieodzywanie sie do mnie :-(

Gość a ile masz wlasciwie lat
?

Gość a ile masz wlasciwie lat
mowisz ze Cie nie kocha bo zbyt szybko sie obraza. a sama zloscisz sie o to ze przez 5 godzin sie nie odezwal.... wiec jak z tym jest? kochasz czy nie? kochasz to wyjasnij. nie kochasz to sie obrazaj dalej.....

Gość sarrka
Wstyd sie przyznać - 22 :-O

Gość p r o woka cja
weź przestań dziewvzyno co to jest 5 godzin :O ja potrafie zrozumieć kiedy mój facet sie do mnie nie odzywa bo pracuje !! i wiem ze nie ma czasu ! nie szukj problemu tk gdzie go nie ma :O

a on nie może uważać podobnie przecież ty tez sie do niego nie odzywasz? był zły więc napisała ci wrednego smsa. nie zrobiłaś tego nigdy?? właśnie ile masz lat? dobre pytanie:P

Gość sarrka
napisałam mam 22 lata. 5 godzin to niewiele,ale my pisaliśmy do siebie bardzo często,poza tym on nie był w pracy,tylko na turnieju piłkarskim.

Gość p r o woka cja
no ale nie przesadzaj nie osaczaj tak swojego faceta :O

to pomyśl kobieto nie za stara jesteś na takie bzdury?? tak zachowują się 15 latki!! napisz mu jak się czułaś ze przykro ci sie zrobiło jak tak do ciebie napisał. bo na razie zachowujecie sie jak 2 uparte osły i to nie prowadzi do porozumienia. nie ważne gdzie był chodzi o to że nie mógł napisać a to cię wkurzyło wiec byłaś zła nie chciałaś tego okazać ale jednak to odczuł zapytał dla czego zbyłaś go więc sie wkurzył. ty sie wkurzyłaś i zamiast wyjaśnienia jest kłótnia a może w cale nie o to poszło może macie inne problemy których nie chcecie okazać przed sobą i kłócicie sie o bzdurę która jest przykrywka poważnego powodu.

to pomyśl kobieto nie za stara jesteś na takie bzdury?? tak zachowują się 15 latki!! napisz mu jak się czułaś ze przykro ci sie zrobiło jak tak do ciebie napisał. bo na razie zachowujecie sie jak 2 uparte osły i to nie prowadzi do porozumienia. nie ważne gdzie był chodzi o to że nie mógł napisać a to cię wkurzyło wiec byłaś zła nie chciałaś tego okazać ale jednak to odczuł zapytał dla czego zbyłaś go więc sie wkurzył. ty sie wkurzyłaś i zamiast wyjaśnienia jest kłótnia a może w cale nie o to poszło może macie inne problemy których nie chcecie okazać przed sobą i kłócicie sie o bzdurę która jest przykrywka poważnego powodu.

zgadzam się z przedmówczyniami. to dziecinne zachowanie. zadzwoń do niego, i wytłumacz. naprawdę nie ma o co robić afery. kiedyś ty być może nie będziesz do niego mogła napisć...i co wtedy? poza tym bez przesady, ae nie jesteście dziećmi........

Gość sarrka
nibys ---- masz rację.... Tu nie chodzi bezpośrednio o te głupie 5 godzin bez smsa,ale dopiero w tej chwili mi to uświadomiłaś. Odezwe się do niego,i czeka nas rozmowa,ale wcale nie n atemat obowiązku pisania smsów non stop. Dzieki :-)

sorki ze tak ostro ci to powiedziała:p ale sama wiem po sobie ze czasem unoszę sie o coś a przyczyna leży gdzie indziej;/ no to do rozmowy:) mam nadzieje ze pomyślnej.

Gość malaeeee
a nie macie poważniejszych problemow tylko boczyc sie o byle co???????????Jak jest w związku za dobrze to sie ludziom nudzi i szukaja dziury w całym, jak dzieci.

Gość czarna mamba000
dziecinada...