Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

niezręczne sytuacje które ona stwarza /

Polecane posty

mam taka kolezankie w klasie z którą sie \"trzymam\" co wiecznie robi i mówi cos obciachowego czasem to jest śmieszne co ona powie ale w wiekszosci beznadziejne(i trzymam sie z nia bo mi jej szkoda w pewnym sensie ale tez jest fanjna jak czegos nie palnie)np. dzis miała pieniadze a nie kupiła sobie bułki bo pieniadze musiała niby mamie oddac wiec ja jej kupiłam ale powiedziala ze jej nie lubi (a zawsze ja je) i musiałam sie podzielic z nią swoje to stała nade mna i powtarzała\"no daj mi to bułke Klaudia no jestem głodna\"ja jej mówiłam ze zaraz bo jeszcze połwy nie zjadłam ale w koncu zeby nie robiła siary to jej dałam:) nastepna sytuacja jak ja dostałam lepsza ocene od niej to odrazu gadała \"oo co podnieciłas sie\" masakra a ja nawet sie nie cieszłam z tego albo obrazała sie ze ja dostałam lepsza ocene albo chodzi po klasie i pyta sie kazdego \"masz bułke\" albo \"masz fajka\" albo\"masz 50groszy\" zawsze od wszystkich chce a sama nic nie daje innym tylko mi:)

dla mnie to jest dziwne jest strasznie zachłanna to jest załosne dla mnie ja bym wolała komus dac niz sama miec

jak ona sie nie wstydzi naprawde powinna byc powazniejsza ma 17lat i juz ma prawie roczne dziecko a zachowuje sie sama jak dziecko

chciałabym jej powiedziec ze nie powinna tak sie zachowywac tylko dlatego zeby nie robiła z siebie idiotki takiej wiesniary naprawde jak ja mam jej to powiedziec?