Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkie cudo

Depilacja miejsc intymnych u ginekologa

Polecane posty

Gość jak i aja aja
tego nie robi ginekolog. To jest tzw depilacja brazylijska. Wykonuja ja niektore gabinety kosmetyczne ( te o rozszerzonym przedmiocie dzialania ). Ceny sa raczej wysokie.. Jesli idzie o przygotowanie to raczej istostne jest to co pozniej po takiej depilacji masz w planach. Mianowicie jest ona bolesna.. a pozniej zaraz po jest jeszcze gorzej. Dlatego czesto kosmetyczki proponuja wziecie taxi badz zalatwienie sobie transportu do domu. No i jeszcze jedno.. zaloz na taka depilacje cos luznego.. jakies dresiki.. zeby nie uwieralo.. Ginekolog nic takiego nei robi :D a co najwyzej powie Ci, ze golenie sie na zero nie jest zbyt rozsadnym ( grzybcie itd ) wloski tam chronia ;) Jesli nie chcesz na zero a np pas startowy ;D to kosmetyczka tez zrobi. A wizyta no coz.. kladziesz sie na fotelu takim jak u ginekloga znaczy nogi tez masz rozwalone a ona Ci robi depilacje dupki itd.. ;)

oj pomyliłam się wiem że tego się nie robi u ginekologa tylko u kosmetyczki, ale jutro mam iść do ginekologa i tak o tym mysle więc przez przypadek mi się napisało:))

tez mnie interesuje depilacja brazylijska, bol wytrzymam, kieszen tez da rade (podobno koszuje okolo70 zl) ale co potem? wloski chyba beda wrastac :-O