Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwiusia

Jak długo stosujecie tabletki antykoncepcyjne??

Polecane posty

???Jakie tabletki zażywaćie???Czy widzicie u siebie jakieś skutki uboczne???no i najważniejsze pytanie jak dlugo bedziecie jeszce stosowac antykoncepcje hormonalna już zawsze????pozdrowka

Gość ana0808 P
Ja już biore 3 lata no i mam dosc powaga. Mam dokladnie zero ochoty na seks, odraze do pocalunkow, pieszczot itp. Po pierwszych tabletkach przytylam 5 kilo po drugich ok 3 kg do tego czasami lapie mnie taka zgaga ze szkoda gadac. Chyba pora na przerwe szukam teraz innych metod rownie skutecznych

Gość ana0808 P
Acha najpierw okolo 1,5 roku bralam stediril teraz wycofany? teraz biore Rigevidon.

Ja stosuję 4 lata,ogólnie jest ok minus 1.tkliwość piersi 2.lekkie przygnębienie 3.Libido takie sobie 4.suchość narządów płciowych

Ja briore 4.5 roku najpierw bralam Novynette a pozniej Cilest ale niestety musialm odstwic bo strasznie wypadaly mi wlosy może nie tak po novynette ale po cilescie.Teraz gin przepisala mi YUasminelle ale zastanawiam sie w ogole na tym aby na rzaie odstawic tabletki.a co do skutkow ubocznych to jedynie te wypadające wlosy ale to jest dla mnie koszmar masakra po prosty i dlatego zastanawiam sie nad odstawieniem.Kobietki jak tu sie dobrze zabezpieczyc miec przyjemnośc z sexu a nie brac tabsów???

Gość jola87
ja biorę tab. ponad 3 lata ale narazie nie zamierzam ich odstawiać.A ty jeśli masz już dość to stosuj gumkę+globulki