sylwiusia 0 Napisano Listopad 15, 2007 ???Jakie tabletki zażywaćie???Czy widzicie u siebie jakieś skutki uboczne???no i najważniejsze pytanie jak dlugo bedziecie jeszce stosowac antykoncepcje hormonalna już zawsze????pozdrowka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ana0808 P Napisano Listopad 15, 2007 Ja już biore 3 lata no i mam dosc powaga. Mam dokladnie zero ochoty na seks, odraze do pocalunkow, pieszczot itp. Po pierwszych tabletkach przytylam 5 kilo po drugich ok 3 kg do tego czasami lapie mnie taka zgaga ze szkoda gadac. Chyba pora na przerwe szukam teraz innych metod rownie skutecznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ana0808 P Napisano Listopad 15, 2007 Acha najpierw okolo 1,5 roku bralam stediril teraz wycofany? teraz biore Rigevidon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 15, 2007 Ja stosuję 4 lata,ogólnie jest ok minus 1.tkliwość piersi 2.lekkie przygnębienie 3.Libido takie sobie 4.suchość narządów płciowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda* 1 Napisano Listopad 15, 2007 Czemu Stediril wycofany?,przecież dopiero co kupiłam 2 opakowania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwiusia 0 Napisano Listopad 15, 2007 Ja briore 4.5 roku najpierw bralam Novynette a pozniej Cilest ale niestety musialm odstwic bo strasznie wypadaly mi wlosy może nie tak po novynette ale po cilescie.Teraz gin przepisala mi YUasminelle ale zastanawiam sie w ogole na tym aby na rzaie odstawic tabletki.a co do skutkow ubocznych to jedynie te wypadające wlosy ale to jest dla mnie koszmar masakra po prosty i dlatego zastanawiam sie nad odstawieniem.Kobietki jak tu sie dobrze zabezpieczyc miec przyjemnośc z sexu a nie brac tabsów??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola87 Napisano Listopad 15, 2007 ja biorę tab. ponad 3 lata ale narazie nie zamierzam ich odstawiać.A ty jeśli masz już dość to stosuj gumkę+globulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach